fbpx

Je bekijkt de reis:Paardrijvakantie Toscane Italië

Boek direct

Wat ga je doen

Toscane is de perfecte plek voor een heerlijke paardrijvakantie. Hier geniet je van fijne paarden, bijzondere natuur en veel cultuur. Je komt door middeleeuwse dorpjes, uitgestrekte bossen en geniet van het uitzicht in de heuvels. ’s Avonds overnacht je op de boerderij en geniet je van heerlijke maaltijden uit de regio. Dit is de perfecte paardrijvakantie voor ruiters die niet iedere dag hun spullen willen inpakken, maar toch willen genieten van prachtige natuur. De ritten worden aangepast aan het niveau van de ruiters en deze paardenreis is dan ook erg geschikt voor beginners. In de omgeving van het bedrijf is ook voor niet-ruiters genoeg te doen!
10% korting!

Paardrijvakantie Toscane Italië

  • Prachtige natuur
  • Westernrijden
  • Lekker eten
  • Bijzonder natuurreservaat
Inbegrepen: accommodatie, alle maaltijden en water tijdens de maaltijden, paardrijden volgens programma, Engelstalige begeleiding.
Niet inbegrepen: vluchten, transfer, andere drankjes.
Vanaf:
€ 790,- € 711,-
-- Korting geldig op een rijweek tussen 20 mei en 3 juni en 10 - 17 juni --
Stel je reis samen Stel een vraag

Het programma

Het programma wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. Je begint met een introductie in de bak waarbij je uitleg krijgt over de western manier van rijden en sturen. Vervolgens ga je buitenritten maken in de prachtige omgeving van het bedrijf.

Er zijn twee programma’s mogelijk. Bij het eerste programma maak je één rit per dag. Je rijdt ‘s ochtends of ‘s middags twee uur door de bossen en heuvels rond de stal. Daarnaast heb je dus genoeg tijd om de omgeving te verkennen! We raden hiervoor een (huur)auto aan. Omdat de ritten aan je niveau worden aangepast is deze vakantie ook erg geschikt voor beginners en kinderen.

Bij het tweede programma maak je zowel ‘s ochtends als ‘s middags een rit van twee uur. Tussendoor keer je terug naar de stallen voor een heerlijke lunch en siësta. Daarnaast maak je op twee dagen een langere rit met een picknick onderweg. Welke dagen je gaat picknicken is afhankelijk van het weer. Mocht het de hele week geen lekker weer zijn dan wordt de dagtocht vervangen door twee ritten met een lunch op de stal.

Na de ritten staat er een heerlijk diner voor je klaar. Als je een auto hebt kun je de omgeving van het bedrijf verkennen, dorpjes in de buurt te bezoeken maar je kunt natuurlijk ook lekker ontspannen in de tuin.

We gaan uit van een verblijf van een week maar je kunt ook korter of langer komen, vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen!

* Dit is een voorbeeldprogramma. Het beschreven paardrijprogramma zal waar nodig worden aangepast aan de actuele (weers)omstandigheden en het niveau van de groep. Het tempo is afhankelijk van de omstandigheden en wordt bepaald door de gids.

De paarden

Tijdens deze paardrijvakantie rijd je op Haflingers, Appaloosas, Arabieren en kruisingen van deze rassen. Er is een kudde van meer dan 60 paarden dus er is altijd één die past bij jouw wensen en ervaring. Er wordt western gereden, je rijdt op een ontspannen manier aan een losse teugel. Je hoeft geen westernervaring te hebben om mee te gaan op deze reis. Omdat het terrein best wel heuvelachtig is wordt er veel gestapt maar je gaat ook zeker stukjes galopperen waar dat mogelijk is! Je helpt mee met het verzorgen en opzadelen van je paard.

Accommodatie

Op je ruiterreis verblijf je in een comfortabele accommodatie met twee- en driepersoonskamers. Op verzoek is het mogelijk een éénpersoonskamer aan te vragen. Sommige kamers hebben een gedeelde badkamer. Er zijn gezamenlijke ruimtes waar je lekker kunt ontspannen na de ritten. De omgeving van het bedrijf is daarnaast erg geschikt voor een mooie wandeling en er zijn veel bijzondere bezienswaardigheden in de buurt. Je geniet van heerlijke maaltijden bereidt met lokale ingrediënten. Er kan rekening gehouden worden met speciale dieetwensen.

Praktische informatie

Gewichtslimiet: 100 kg 

Groepsgrootte: minimaal 2, maximaal 8 ruiters

Leeftijd: deze reis is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Voor kinderen zijn de dagtochten niet altijd mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden voor kinderen tussen 6 – 9 jaar.

Niveau: deze ruiterreis is geschikt voor ruiters van alle niveau’s. Ook als je nog nooit gereden hebt kun je deze paardrijvakantie boeken.

Dichtstbijzijnde vliegveld: Rome

Transferpunt: Chiusi treinstation

Je kunt ook opgehaald worden op vliegveld Rome Fiumicino of Rome Ciampino.

Let op: er zijn vaste tijden voor de transfer. Houd hier rekening mee bij het boeken van je vlucht en treintickets.

Transfertijd Chiusi station: dag 1 – tussen 9-10 uur of 17.30-18.30 uur, retour dag 8 – 9.30 uur.
Transfertijd Rome Ciampino: dag 1 – 15 uur, retour dag 8 – 12 uur.
Transfertijd Rome Fiumicino: dag 1 – 16 uur, retour dag 8 – 13 uur.

Let op: als je op andere dagen (behalve zaterdag) opgehaald of gebracht wilt worden op het treinstation betaal je €80,- voor de transfer (retour) in plaats van €40,- (retour op zaterdagen).

“Een ervaring die ik niet had willen missen!” Mirjam (55) beoordeelde deze reis met:
Lees deze beoordeling

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.