fbpx
>

Paardrijvakantie Toscane Italië

Mirjam ging van 10 t/m 17 september op paardrijvakantie in Toscane, hier lees je haar reisverslag!

Al heel lang stond een buitenlandse paardrijvakantie op mijn verlanglijstje. Centaur Trails heeft een interessant en divers aanbod en mijn keuze viel al snel op Toscane. Twee keer twee uur rijden per dag in een streek die ik altijd al eens wilde bezoeken, dat sprak me meteen aan!

De paarden waren zeer betrouwbaar en ze worden goed verzorgd. Omdat ze Western gereden worden, kregen we voor de eerste buitenrit een half uurtje les. Daarna gingen we op pad. De omgeving is werkelijk prachtig en zo uitgestrekt dat we elke rit weer een andere route konden nemen.

Voor elke rit werd je een paard toegewezen waarbij rekening gehouden werd met je ervaring en wensen. Dat is fijn. Ik heb dus op veel verschillende paarden kunnen rijden maar was echt onder de indruk van de Haflingers die als ware berggeiten kunnen klimmen en dalen. Het rijden in de bergen en op rotsachtige bodem was voor mij even wennen, maar we werden hierin prima begeleid en de paarden zijn natuurlijk niets anders gewend!

Ook werden we verder echt goed verzorgd. De lunch en het diner bestonden uit heerlijke Italiaanse gerechten, elke keer weer iets anders en elke keer weer verse (streek)producten. We aten met een vaste groep aan een grote tafel waardoor je snel contact had met anderen. De eenpersoonskamer, waarbij ik de badkamer met een andere gast deelde, was netjes en verzorgd.  

Al met al een ervaring die ik niet had willen missen!

Aly, dank je wel voor het snelle regelen en het plezierige contact.


Mirjam (55) schreef deze beoordeling. Mirjam reisde: Alleen

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.