fbpx

Het is lastig om een keuze te maken uit alle reizen, er zijn zoveel opties! Als je meer informatie wilt over een reis, laat het ons dan vooral weten. We kunnen je ook offertes sturen voor meerdere reizen en je adviseren wat het beste bij je past. Dan is het zo ver, je hebt je keuze gemaakt! Hoe boek je nu je droomreis?

Het Boekingsproces

Stap 1: Kies je reis
Stap 2: Kies een reisdatum en vertel ons wie er mee willen
Stap 3: Wij checken prijs en beschikbaarheid
Stap 4: We sturen je een vrijblijvende offerte
Stap 5: Bel of mail ons met al je vragen
Stap 6: Wil je de reis boeken? Dan hebben we nog wat info van je nodig
Stap 7: We sturen je een factuur voor de aanbetaling
Stap 8: De voorpret kan beginnen!

Offerte aanvragen

In de beschrijving van de reis heb je de mogelijkheid om je reis samen te stellen. Je geeft dan aan op welke datum je graag zou willen reizen, met hoeveel ruiters en wat de leeftijd, lengte, gewicht en rijervaring van de reizigers is. Je krijgt dan al een richtprijs te zien. Wij zullen bij de reisuitvoerder controleren of er nog plaatsen vrij zijn op de reisdatum. Vervolgens krijg je van ons een definitieve offerte toegestuurd. Deze prijs blijft zeven dagen geldig. Je hebt dus een week de tijd om definitief te boeken.

Aanbetaling doen

Als je besluit de reis definitief te boeken zullen we je vragen om een aanbetaling te doen. De hoogte van de aanbetaling is afhankelijk van je reisdatum. De aanbetaling is standaard 20% van de reissom, maar dit percentage kan bij bepaalde reizen afwijken. De rest van de reissom moet 60 dagen voor aanvang van de reis voldaan zijn. Reizen die over minder dan 60 dagen starten moeten binnen zeven dagen volledig betaald worden. Indien de reissom niet tijdig bij Centaur Trails binnen is, kan de reis worden geannuleerd. De reiziger die de boeking heeft afgesloten is verantwoordelijk voor alle betalingen.

Reisinformatie

Daarnaast zullen we je een formulier toesturen voor iedere reiziger in de groep. We willen graag wat meer persoonlijke informatie, zoals adresgegevens en informatie over (voedsel)allergieën van je weten. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Nadat het formulier bij ons binnen is zullen we een paklijst toesturen met informatie over bagage, eventuele benodigde visa en vaccinaties en andere belangrijke informatie.

Transfer en vluchten

Nadat je reis definitief door ons bevestigd is, kun je vluchten boeken. Voor sommige ruiterreizen moet je voor of na een bepaald tijdstip vliegen in verband met de transfer. Controleer altijd bij ons of je reis definitief is voor je de vlucht boekt. Twijfel je over een vlucht, laat het ons vooral weten! Geef na boeking je vluchtnummer en aankomsttijd aan ons door zodat we kunnen zorgen dat de transfer op tijd voor je klaar staat.

Wijzigingen

Indien je wijzigingen wil aanbrengen in de boeking na bevestiging zullen we proberen deze wijzigingen door te voeren maar dit kan niet worden gegarandeerd. Mochten er wijzigingen in de boeking worden gemaakt dan worden administratieve kosten à €25,- in rekening gebracht. Mogelijk kunnen wijzigingen ook leiden tot aanvullende kosten voor de ruiterreis, opgelegd door de uitvoerder van de reis.

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.