fbpx

Bij Centaur Trails hebben we een passie voor paarden en reizen. Paardrijden is de beste manier om een land te verkennen (vinden wij tenminste!). Te paard, in de vrije natuur, zie je een plek op een heel andere manier. Maar hoe weet je nu of de paarden goed verzorgd worden en waar kun je als beginnende ruiter naar toe? Wij helpen je de perfecte paardrijvakantie te vinden.

Wij reizen natuurlijk graag en daarom proberen we veel van onze paardrijvakanties zelf uit. Zo weten we zeker dat we je het beste advies kunnen geven! We werken allebei al jaren in het toerisme, in het buitenland en in Nederland. Daarnaast zijn we allebei begeleider van buitenritten. We kennen de praktijk dus goed en kunnen je de beste tips geven voor je reis en het rijden!

We vinden een persoonlijke aanpak belangrijk. We nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en willen alles weten over je reiswensen, zodat we de beste paardrijvakantie voor je kunnen vinden. Je kunt ons altijd bereiken, van de keuze van een reis tot het moment dat je weer thuis bent. En ook daarna horen we natuurlijk graag hoe je vakantie was! Ons doel is om jou te laten zien hoe fantastisch de wereld eruit ziet vanaf de rug van een paard!

Onze paardrijvakanties zijn heel divers, van trektochten tot instructieweken. Voor ruiters van ieder niveau hebben wij de ideale bestemming, van beginner tot gevorderd. Rijd door de zonnebloemvelden van Spanje, help de cowboy’s met hun vee op een Amerikaanse ranch of ga op zoek naar wilde dieren tijdens een safari te paard. Staat jouw droomvakantie er niet tussen? Stuur ons een mailtje met jouw wensen en wij vinden je perfecte reis!

– Lieve groet, Heleen en Aly

Welzijn

Paardenwelzijn staat bij ons voorop. Daarom werken wij alleen met bedrijven die door ons of collega reisbureaus gecontroleerd zijn. We willen zeker weten dat de paarden goed verzorgd worden, genoeg rust krijgen en goed passend tuig dragen.

Verantwoord reizen

Bij Centaur Trails vinden we verantwoord reizen erg belangrijk. We zorgen ervoor dat de reis zo duurzaam en verantwoord mogelijk is. Zo kiezen we voor partnerbedrijven die samenwerken met de lokale gemeenschappen en die aandacht besteden aan de milieu impact die hun reizen hebben.

Veiligheid

De veiligheid van onze ruiters is erg belangrijk voor ons. We werken daarom alleen met door ons of door collega’s goedgekeurde bedrijven die het programma afstemmen op het rijniveau en de conditie van de ruiters.

Prijsgarantie

De prijs die u bij ons voor de reis betaald, is nooit hoger dan de prijs die u ter plaatse betaald als u zonder tussenpersoon zou boeken. Daarmee garanderen wij dat u niet teveel betaald voor uw paardrijvakantie.

Onafhankelijk advies

Centaur Trails is een onafhankelijke reisagent. We zijn niet gebonden aan een accommodatie of reisaanbieder. Daarom kunnen wij u onafhankelijk advies geven over welke ruiterreis het beste bij uw wensen past. Als uw droomreis (nog) niet tussen ons aanbod staat, helpen wij met een reis op maat.

Financiële zekerheid

Wij zijn lid van de GGTO, het garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators. Hiermee bent u ervan verzekerd dat u de reeds betaalde reissom terugkrijgt bij financieel onvermogen.

De wereld is mooier vanaf de rug van een paard.

Centaur Trails

De Centaur is een figuur uit de Griekse Mythologie. Een Centaur heeft het bovenlichaam van een mens, maar het onderlichaam van een paard: een eenheid tussen mens en paard. Net als jij en je paard, als je over een uitgestrekt strand galoppeert of door dichte mist een berg beklimt. De Centaur stond bekend als een dappere strijder en trainer van Griekse helden: een avonturier, net als jij!

Partners

Samen kun je meer dan alleen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, daarom werken wij samen met verschillende partnerbedrijven.

Zoë en Aslan van Happy Horsemanship TV

Happy Horsemanship TV

www.happyhorsemanship.tv

Groep ruiters op ranchvakantie in de VS

Horseworks Wyoming

www.horseworkswyoming.com

KNHS reisverzekering

KNHS reisverzekering

www.knhs.nl

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.