fbpx

Iedereen die een reis bij ons boekt is verplicht een reis- en annuleringsverzekering te hebben of af te sluiten. Dit kan via je zorgverzekeraar, of misschien heb je een doorlopende reisverzekering. Voordat we de reis definitief voor je kunnen boeken, moet je schriftelijk aangeven in het bezit te zijn van een reisverzekering. De KNHS heeft een reisverzekering speciaal voor paardeneigenaren, zo kun je zorgeloos op paardrijvakantie!

Dekking medische kosten

De reisverzekering moet voldoende dekking hebben voor medische kosten en medische evacuatie bij een ongeluk. Vraag bij je verzekeraar na of paardrijden gedekt wordt en wat de voorwaarden zijn. De verzekering moet niet alleen paardrijden dekken, maar ook het land waar je naar toe gaat. Veel verzekeraars maken onderscheid tussen Europese landen en landen buiten Europa. Neem je zorgpas ook mee op reis en zorg dat je belangrijke telefoonnummers ergens genoteerd hebt.

Annuleringsverzekering

Mocht je de reis moeten annuleren dan krijg je vaak geen geld terug of maar een deel van je geld terug. Een annuleringsverzekering vergoed je reissom bij annulering wegens ziekte, overlijden van directe familie en andere onvoorziene omstandigheden. Ook bij een covid besmetting of verplichte quarantaine voor vertrek moet je je reisverzekering aanspreken, dit is geen geldige reden om kosteloos te annuleren. Dit geldt ook voor eventuele kosten of repatriëring door een covid besmetting tijdens de reis.

Veiligheidshelm

Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een verzekering met voldoende dekking voor de duur van je reis. Indien je niet voldoende verzekerd bent, hebben wij het recht de boeking te annuleren. Let er op dat veel verzekeraars niet uitkeren indien je geen goede helm draagt. Zorg dus voor een veiligheidshelm die voldoet aan de eisen en zet hem op!

KNHS reisverzekering

Speciaal voor paardeneigenaren

Ga je graag op reis, maar vind je het lastig om je paard thuis achter te laten? Iedereen met één of meerdere paarden zal dit herkennen. Wat doe je als je paard ziek wordt vlak voordat je weggaat? Of je bent al op vakantie en er gebeurt iets met je paard thuis, dan wil je toch het liefst gelijk naar huis? Om deze keuze makkelijk te maken is er nu een reisverzekering die rekening houdt met je paard.

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.