Reizen ziet er de komende tijd anders uit, zowel voor reizigers die een vakantie geboekt hebben, als voor ruiters die dromen van een paardenreis. We houden de ontwikkelingen goed in de gaten en bekijken per vakantie en per land wat de mogelijkheden zijn. Wil je weten waar je veilig naar toe kunt reizen en wat onze voorwaarden zijn? We denken graag met je mee!

Onze partners

We zijn enorm dankbaar dat onze klanten en internationale partners zo begripvol en flexibel zijn. De bedrijven waarmee wij samenwerken zijn vaak kleinschalige familiebedrijven die afhankelijk zijn van hun gasten om het bedrijf draaiende te kunnen houden. Meer dan ooit is het daarom belangrijk om te blijven dromen van toekomstige reizen! Onze partners volgen de maatregelen die in het land gelden om te zorgen dat jij veilig op vakantie kunt. Hierdoor kan het zijn dat de reis anders verloopt dan je gewend bent, zo worden op sommige bedrijven de paarden alleen nog door het personeel opgezadeld en moet je soms in restaurants een mondkapje dragen. We laten je bij het boeken weten wat de maatregelen zijn op een specifieke bestemming. Zo geniet je van een onbezorgde ruiterreis.

Reizen omboeken

Om onze partners te steunen en helpen in deze periode proberen we reizen zoveel mogelijk te verplaatsen als de situatie in een land onverwacht veranderd. Reizigers die nog geen nieuwe datum kunnen plannen voor hun paardrijvakantie krijgen van ons een voucher waarmee ze de ruiterreis op een ander moment kunnen plannen. Verder blijven onze Algemene Voorwaarden van toepassing. We hopen hiermee onze klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen. Op die manier kun je die droomreis maken zodra het weer mogelijk is! Als je een reis bij ons boekt en het reisadvies naar je bestemming verandert na het boeken, dan bekijken we per situatie wat de mogelijkheden zijn.

Duurzaam en verantwoord reizen

Een paardrijvakantie is een duurzame manier van reizen. We werken samen met partnerbedrijven die lokale gemeenschappen steunen. Deze gemeenschappen worden extra hard getroffen door het corona virus en hebben niet de middelen die wij hebben om er doorheen te komen. Straks, als je weer op reis kunt, is het extra belangrijk om deze groepen mensen te helpen. Natuurlijk nemen onze reispartners maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. Je rijdt in kleine groepen en bent ver weg van drukke, toeristische plekken. Een paardenreis past goed bij verantwoord reizen, met aandacht voor het klimaat. We merken nu hoe belangrijk onze omgeving en de aarde voor ons is!

Actuele informatie

De Nederlandse overheid past het reisadvies aan op basis van het aantal besmettingen in een land. Je kunt reizen naar landen met een geel reisadvies. Als je reist naar landen met een oranje advies raad de overheid aan om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan bij terugkomst. Reizen naar landen buiten het Shengengebied wordt nog steeds afgeraden. Kijk voor actuele informatie op de site van het RIVM. De ANWB heeft een handige en overzichtelijke reiswijzer gemaakt. Op deze pagina vind je in één oogopslag welke vakantiebestemmingen in Europa wel of geen reizigers toestaan. Per land kun je doorklikken naar een gedetailleerd overzicht met de maatregelen die specifiek in dat land gelden voor bijvoorbeeld accommodaties en bezienswaardigheden. Op de website van de IATA vind je een actueel overzicht van de reisbeperkingen over de hele wereld.

Blijf gezond, blijf positief, en blijf dromen!

Want nu blijkt wel: stel je droomreis niet te lang uit. We hopen je snel weer te zien op een avontuur te paard.

Ontdek onze bestemmingen
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.