fbpx

Reizen ziet er de komende tijd anders uit, zowel voor reizigers die een vakantie geboekt hebben, als voor ruiters die dromen van een paardenreis. We houden de ontwikkelingen goed in de gaten en bekijken per vakantie en per land wat de mogelijkheden zijn. Wil je weten waar je veilig naar toe kunt reizen? We denken graag met je mee!

Wil je weten hoe het is om in corona tijd op reis te gaan? In dit artikel lees je alles wat je moet weten!

Onze partners

We zijn enorm dankbaar dat onze klanten en internationale partners zo begripvol en flexibel zijn. De bedrijven waarmee wij samenwerken zijn vaak kleinschalige familiebedrijven die afhankelijk zijn van hun gasten om het bedrijf draaiende te kunnen houden. Meer dan ooit is het daarom belangrijk om te blijven dromen van toekomstige reizen! Onze partners volgen de maatregelen die in het land gelden om te zorgen dat jij veilig op vakantie kunt. Hierdoor kan het zijn dat de reis anders verloopt dan je gewend bent, zo worden op sommige bedrijven de paarden alleen nog door het personeel opgezadeld en moet je soms in restaurants een mondkapje dragen. We laten je bij het boeken weten wat de maatregelen zijn op een specifieke bestemming. Zo geniet je van een onbezorgde ruiterreis.

Reizen omboeken

Om onze partners te steunen en helpen in deze periode proberen we reizen zoveel mogelijk te verplaatsen als de situatie in een land onverwacht veranderd. Verder blijven onze Algemene Voorwaarden van toepassing. We hopen hiermee onze klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen. Op die manier kun je die droomreis maken zodra het weer mogelijk is! Als je een reis bij ons boekt en het reisadvies naar je bestemming verandert na het boeken, dan bekijken we per situatie wat de mogelijkheden zijn. We raden aan om altijd een annuleringsverzekering met covid dekking af te sluiten, zodat je ook verzekerd bent als je zelf covid oploopt.

Duurzaam en verantwoord reizen

Een paardrijvakantie is een duurzame manier van reizen. We werken samen met partnerbedrijven die lokale gemeenschappen steunen. Deze gemeenschappen worden extra hard getroffen door het corona virus en hebben niet de middelen die wij hebben om er doorheen te komen. Straks, als je weer op reis kunt, is het extra belangrijk om deze groepen mensen te helpen. Natuurlijk nemen onze reispartners maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. Je rijdt in kleine groepen en bent ver weg van drukke, toeristische plekken. Een paardenreis past goed bij verantwoord reizen, met aandacht voor het klimaat. We merken nu hoe belangrijk onze omgeving en de aarde voor ons is!

Actuele informatie

De Nederlandse overheid past het reisadvies aan op basis van het aantal besmettingen in een land. Kijk voor actuele informatie op de site van het RIVM. De ANWB heeft een handige en overzichtelijke reiswijzer gemaakt. Op deze pagina vind je in één oogopslag welke vakantiebestemmingen in Europa wel of geen reizigers toestaan. Per land kun je doorklikken naar een gedetailleerd overzicht met de maatregelen die specifiek in dat land gelden voor bijvoorbeeld accommodaties en bezienswaardigheden. Op de website van de IATA vind je een actueel overzicht van de reisbeperkingen over de hele wereld.

Blijf gezond, blijf positief, en blijf dromen!

Want nu blijkt wel: stel je droomreis niet te lang uit. We hopen je snel weer te zien op een avontuur te paard.

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.