fbpx

Goed verzorgde en betrouwbare paarden

Jil (29) beoordeelde de reis: Paardrijvakantie Toscane Italië

Jil ging op paardrijvakantie in Italië, hier lees je haar reisverslag! Via een vriendin werd ik getipt dat je via Centaur Trails hele leuke paardrijvakanties kan maken, ook als je alleen gaat. Dit was voor mij de eerste keer alleen en dus wat spannend, maar er was ontzettend fijn contact met de organisatie. Dat stelde […]

Lees de review

Een geweldige ervaring!

Thera (52) beoordeelde de reis: Trektocht in de Morvan, Frankrijk

Thera ging samen met haar vriendinnen Nicole en Dorien op trektocht in de Morvan streek in Frankrijk, hier lees je haar reisverslag.

Lees de review

Dreams can come true!

Yvette (47 ) beoordeelde de reis: Macatoo Safari Botswana

Yvette maakte een safari te paard in Botswana en had het geluk veel wilde dieren te zien, hier lees je haar reisverslag! Al jarenlang droomde ik van een safari te paard. Het leek me echt de ultieme ervaring om vanaf de paardenrug het wild in Afrika te bekijken. Dus toen de maatregelen rondom Corona op […]

Lees de review

Prachtige vakantie!

Wendy (44) beoordeelde de reis: Conquistador Trektocht in Spanje

Wendy maakte de conquistador trektocht in spanje, ze deelt haar review en foto’s met ons van deze fantastische reis!

Lees de review

Magische galop op het strand!

Anoniem (40) beoordeelde de reis: Korte vakantie met paarden in Zuid-Afrika

Één van onze klanten ging op paardrijvakantie in Zuid Afrika, hier lees je haar reisverslag van de fantastische ritten op het strand! Op een vrijdag vloog ik van Schiphol naar Johannesburg. Ik kwam daar laat in de avond aan en verbleef die nacht in een B&B. De volgende ochtend stond ik heel vroeg op want […]

Lees de review

Hele fijne dagen gehad!

Daphne (49) beoordeelde de reis: Op zoek naar het Noorderlicht in IJsland

Daphne maakte onze winter paardrijvakantie in IJsland waar ze ging tölten op het strand en walvissen ging spotten, hier lees je haar reisverslag! Ik heb drie heerlijke dagen gehad aan de IJslandse Oceaan. In die drie dagen heb ik op vier verschillende paarden gereden en alle vier met hun eigen karakter. Wat ze in ieder […]

Lees de review

Een week om niet snel te vergeten!

Karin Hermelink (61) beoordeelde de reis: Leer paardrijden in Frankrijk

Karin ging op paardrijvakantie in Frankrijk om te leren paardrijden, hier lees je haar review! Het was een week die ze niet snel zal vergeten.

Lees de review

Deze vakantie was net een sprookje!

Daphne (25) beoordeelde de reis: Sneeuwritten in Roemenië

Lees hier de review van Daphne (25), zij maakte de paardrijvakantie in de sneeuw in Roemenië. Ze genoot van de prachtige ritten en fijne paarden! Elke dag hebben we twee ritten gemaakt. Een rit van ongeveer 3 uur in de ochtend en een rit van ongeveer 2 uur in de middag. Tussendoor gingen we terug […]

Lees de review

Ik raad deze reis zeker aan!

Shanna (26) beoordeelde de reis: Winter break in Zweden

Lees de review van Shanna (26), zij ging op Winter Break in Zweden en genoot van de prachtige ritten door de sneeuw. Mijn paardrijvakanties waren altijd in Nederland, totdat ik Centaur Trails tegen kwam op het internet. Ik boekte de reis naar Kiruna (Zweden) en kwam als eerste aan op het vliegveld van Kiruna. Hier werd […]

Lees de review

Volop genoten!

Maaike (22) beoordeelde de reis: Transsylvanië Trektocht Roemenië

Maaike maakte de Transsylvanië trektocht in Roemenië, ze genoot van de pure natuur, de gastvrije bevolking, de fijne paarden en de snelle ritten: hier lees je haar reisverslag.

Lees de review

We komen zeker terug!

Juriaan (46) beoordeelde de reis: Ritten en dressuurlessen Spanje

Juriaan ging met zijn dochter op de ‘Lessen en Buitenritten’ vakantie in Spanje, lees zijn reisverslag van deze onvergetelijke ervaring!

Lees de review

Mijn vakantie was fantastisch!

Thomas (36) beoordeelde de reis: Springles en buitenritten Frankrijk

Thomas ging naar Frankrijk voor de ‘Springlessen en Buitenritten’ paardrijvakantie, hier lees je zijn reisverslag.

Lees de review

Fantastische tijd gehad!

Sylvia (48) beoordeelde de reis: Korte Break in IJsland

Sylvia ging met haar gezin op paardrijvakantie, lees hier haar review van de ‘Korte Break’ in IJsland! Ze genoten van de ritten en excursies.

Lees de review

Veel aandacht voor paardenwelzijn

Denise (52) beoordeelde de reis: Middellandse Zee trail Spanje

Denise maakte de Middellandse Zee Trektocht in Spanje. Er was veel aandacht voor paardenwelzijn. Hier lees je haar review van deze paardrijvakantie!

Lees de review

Super mooie paardrijvakantie

Dominique (27) beoordeelde de reis: Miyak Trektocht Noord-Macedonië

Dominique maakte de Miyak Trektocht in Noord-Macedonië, ze genoot van de vlotte ritten en de bijzondere omgeving. Hier lees je haar review.

Lees de review

Geweldige vakantie gehad!

Marco Plas (51) beoordeelde de reis: Korte Break in IJsland

Geweldige paardrijvakantie gehad in IJsland! Centaur Trails heeft ons heel fijn geholpen. Professioneel en persoonlijk. Ik kan dit van harte aanbevelen!

Lees de review

Absoluut een aanrader!

Esther Leenen (38) beoordeelde de reis: Aravalli Trektocht India

Super mooie vakantie gehad. Hele fijne paarden, lekker eten en een leuke gids. Echt een aanrader. De omgeving is erg bijzonder, je ziet een hele andere kant van India dan ‘gewone’ toeristen zien.

Lees de review

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.