fbpx
>

Paardrijvakantie Toscane Italië

Jil ging op paardrijvakantie in Italië, hier lees je haar reisverslag!

Via een vriendin werd ik getipt dat je via Centaur Trails hele leuke paardrijvakanties kan maken, ook als je alleen gaat. Dit was voor mij de eerste keer alleen en dus wat spannend, maar er was ontzettend fijn contact met de organisatie. Dat stelde me enorm gerust en zo ben ik in Italië terecht gekomen.

Een plek met goed (en veel!) eten, fijne mensen en zeer betrouwbare paarden. De locatie is erg afgelegen en daardoor in een heel mooi bos/heuvelachtig gebied. Er waren appartementen, maar zelf sliep ik in een teepee tent. Simpel, maar comfortabel. 

Ik vond het belangrijk om ergens heen te gaan waar goed voor de paarden werd gezorgd en waar de paarden ook echt betrouwbaar zijn. Dat is gelukt! Ze waren allemaal goed doorvoed en getraind. Bovendien voelde ik me echt veilig op de paarden waarop ik reed, ook als we over steile hellingen reden. Naast de ritten staan ze in grote weides en hebben ze ruim voldoende vrije beweging en sociaal contact.

De periode dat ik er was, was het erg warm. Gelukkig reden we grotendeels door de bossen waar het een stuk koeler was. Wel zo fijn ook voor de paarden. Deze vakantie heb ik per dag 2x 2uur gereden, maar er is ook de mogelijkheid om een trektocht te maken. Wie weet voor een vervolg?!


Jil (29) schreef deze beoordeling. Jil reisde: Alleen

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.