fbpx

Je bekijkt de reis:White Stallion ranch Arizona, VS

Boek direct

Wat ga je doen

Op deze ranchvakantie in Arizona voel je je een echte cowboy of cowgirl! De ranch ligt aan de voet van de Tucson bergen, vlakbij het Saguaro nationale park. Je maakt buitenritten door de prachtige omgeving en leert werken met koeien.

Dit is een paardrijvakantie voor het hele gezin, ook jonge kinderen mogen mee op rit en er is een kinderboerderij, spelletjeskamer en zwembad. Ook volwassenen hoeven zich niet te vervelen, er worden veel activiteiten georganiseerd. Je kunt het programma zo vol maken als je wilt, of gewoon lekker ontspannen in de hottub.
Nieuw!

White Stallion ranch Arizona, VS

  • Cowgirl weken
  • Rodeo bezoeken
  • Veel activiteiten
  • Zwembad en hottub
Inbegrepen: transfer, accommodatie, alle maaltijden, snacks, koffie, thee, sap, buitenritten, hiken, (boog)schieten, rotsklimmen, fietsen, gebruik van zwembad en hottub.
Niet inbegrepen: internationale vlucht, frisdrank in blikjes en alcohol, massages, paardrijles, visum, fooien.
Vanaf:
€ 1965,-
Stel je reis samen Stel een vraag

Het programma

Er is geen vast programma, je kunt je ranchvakantie helemaal aan je eigen wensen aanpassen. Er wordt iedere dag gereden, je kunt kiezen tussen lange of korte ritten. Drie keer per week wordt er team penning georganiseerd. Je leert dan samen met andere ruiters om koeien van de kudde te scheiden. Op zondag hebben de paarden een dagje vrij.

Na de ritten hoef je je ook niet te vervelen op de ranch. Je kunt wandelen, rotsklimmen, fietsen, boogschieten, schietles volgen en er is een spelkamer met tafeltennis, een biljart, air hockey en andere spelletjes. Buiten is een tennis, basketbal en volleybal veld. Er is een verwarmd zwembad en een hottub. Voor kinderen is er een kinderboerderij met herten, lama’s, varkens en geiten.

In het Fitness Centrum kun je terecht voor een spa massage of natuurlijk voor een work-out. Het centrum heeft moderne apparaten en een sauna. Als je gewoon lekker wilt relaxen kun je op het terras zitten, of in de huiskamer van de ranch. In de Saloon kun je terecht voor een drankje en er is een souvenirwinkel op de ranch. Er is wifi op de ranch.

‘s Avonds worden er liedjes gezongen rond het kampvuur en ga je marshmallows roosteren. Er worden sterrenkijkavonden georganiseerd met telescopen, er zijn lijndans lessen en lessen voor de kinderen over de natuur en dieren. Iedere zaterdag wordt er een rodeo georganiseerd. Mocht dat nog niet genoeg zijn dan kun je in de buurt van de ranch een luchtballonvaart maken en er zijn veel golfbanen dichtbij.

Er worden ook speciale ‘Cowgirl weken’ georganiseerd. Samen met andere vrouwen ga je rijden, oefen je team penning, ga je wandelen, lijndansen en krijg je rijles. Je kunt wijn en tequila proeverijen doen, schietles krijgen, een rodeo bezoeken en nog veel meer. Je kunt zelfs aan een show meedoen op de ranch rodeo. Er zijn die week ook yoga lessen.

We gaan uit van een verblijf van acht dagen maar je kunt ook langer of korter blijven. Vraag ons naar de mogelijkheden!

* Dit is een voorbeeldprogramma. Het beschreven paardrijprogramma zal waar nodig worden aangepast aan de actuele (weers)omstandigheden en het niveau van de groep. Het tempo is afhankelijk van de omstandigheden en wordt bepaald door de gids.

Ruiter aan het westernrijden langs twee grote cactussen

De paarden

Tijdens je ruiterreis rijd je op Quarter Horses, Paint horses en kruisingen van dit ras. Er zijn ook pony’s voor de kinderen. De paarden zijn kalm en betrouwbaar en gewend aan het ruige terrein. Ze hebben ook ervaring met het werken met koeien. Je rijdt met een comfortabel westernzadel aan een lange teugel. Je hoeft geen rijervaring te hebben, de groepen worden ingedeeld op niveau. Je kunt ook meehelpen met koeien drijven en team penning proberen.

Accommodatie

De ranch heeft ruime, comfortabele kamers met een eigen badkamer. De kamers zijn in westernstijl ingericht, hebben airco en een veranda. Er is een verwarmd zwembad en een hottub. De ranch staat bekend om de heerlijke maaltijden. Het ontbijt en de lunch zijn een buffet en ‘s avonds krijg je een driegangendiner. Verder worden er bijzondere diners georganiseerd zoals een traditionele ‘cookout’, Indiaans oven diner en steak barbecues.

Praktische informatie

Groepsgrootte: minimaal 1, maximaal 15 deelnemers

Gewichtslimiet: 110 kg

Dichtstbijzijnde vliegveld: Tucson

Niveau: deze reis is geschikt voor ruiters van alle niveaus, je hebt geen rijervaring nodig.

Leeftijd: kinderen zijn welkom op deze vakantie, vanaf 5 jaar kunnen ze mee op stapritten, vanaf 8 jaar mogen ze mee met de snelle ritten.

Leuk: ook voor niet-ruiters is er genoeg te doen. Je kunt wandelen, fietsen, schieten, boogschieten, lijndansen of rotsklimmen. Er is een spelletjeskamer en een tennis, volleybal en basketbal veld. De ranch heeft ook een zwembad en hottub. In de buurt van de ranch kun je golven.

Let op: bij een verblijf van vier dagen of minder zijn de transfer, gebruik van e-bikes, rotsklimmen en schieten niet inbegrepen.

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.