fbpx

Je bekijkt de reis:Tombstone Ranch Arizona, VS

Boek direct

Wat ga je doen

Op deze ranchvakantie in Arizona voelt het alsof je op een western filmset terecht gekomen bent. Op de ranch is een westerndorp uit de 19e eeuw nagebouwd. Elke kamer is uniek, je slaapt bijvoorbeeld in het postkantoor. Er is ook een echte saloon! Zet je paard vast en geniet van een drankje.

Je kunt iedere ochtend en middag buitenritten maken. De groepen worden ingedeeld op niveau dus ook beginners kunnen meerijden. Je helpt mee met vee drijven en je kunt 'team penning' proberen. Ook na het rijden is er genoeg te doen, je kunt wandelen, boogschieten, lasso werpen of zwemen.

Tombstone Ranch Arizona, VS

  • Authentieke Saloon
  • Wild West dorp nagebouwd
  • Veel activiteiten
  • Zwembad en hottub
Inbegrepen: transfer, accommodatie, alle maaltijden, koffie, thee, sap, buitenritten, hiken, boogschieten, lasso werpen, gebruik van zwembad en hottub.
Niet inbegrepen: internationale vlucht, frisdrank in blikjes en alcohol, schietles, paardrijles, visum, fooien.
Vanaf:
€ 2005,-
Stel je reis samen Stel een vraag

Het programma

Er is geen vast programma, deze paardrijvakantie wordt helemaal aan je wensen aangepast. Iedere dag worden er buitenritten gemaakt door de heuvels rond de ranch, zowel ‘s ochtends als ‘middags. Het terrein is erg afwisselend. De gids weet de beste route en je geniet van prachtige uitzichten!

De groepen worden ingedeeld op niveau of per reisgezelschap, afhankelijk van wat je zelf fijn vind! Er zijn groepen die alleen stappen voor beginners en ritten voor meer ervaren ruiters waar je gaat draven en galopperen. Je rijdt natuurlijk western maar je hoeft hier geen ervaring mee te hebben.

Bij western heet de galop ‘lope’, dit is een relaxte galop. Het zijn geen super snelle ritten waar je gaat racen. Als je mee wilt doen aan de snelle ritten moet je in de bak laten zien dat je kunt galopperen. De ervaren ritten gaan ook over steile heuvels en soms door de bosjes!

Er zijn ook dagtochten en halve dagtochten. Naast de buitenritten kun je ook oefenen met team penning: met een groep ruiters koeien uit een kudde halen. Na de ritten kun je wandelen in de heuvels, boogschieten of een duik nemen in het zwembad.

We gaan uit van een verblijf van acht dagen maar je kunt ook langer of korter blijven, het minimum aantal nachten is drie.

* Dit is een voorbeeldprogramma. Het beschreven paardrijprogramma zal waar nodig worden aangepast aan de actuele (weers)omstandigheden en het niveau van de groep. Het tempo is afhankelijk van de omstandigheden en wordt bepaald door de gids.

Drie ruiters rijden western met bergen op de achtergrond

De paarden

Tijdens je ruiterreis rijd je op Quarter Horses en kruisingen van dit ras. Er zijn ook een paar trekpaard kruisingen voor zwaardere ruiters. De paarden zijn kalm en betrouwbaar en gewend aan het ruige terrein. Ze hebben ook ervaring met het werken met koeien. Je rijdt met een comfortabel westernzadel aan een lange teugel. Je hoeft geen rijervaring te hebben, de groepen worden ingedeeld op niveau. Je kunt ook meehelpen met koeien drijven en team penning proberen.

Accommodatie

Op de ranch is een wild west dorp nagebouwd zoals dat er in 1880 uitzag. Het voelt dus alsof je op een filmset rondloopt! Je slaapt bijvoorbeeld in de smederij of zelfs de gevangenis! Dan hebben we het alleen over de buitenkant hoor, van binnen is het een comfortabele kamer die in westernstijl ingericht is. Er is een echte saloon, een zwembad en hottub op de ranch. Je kunt ook een premium suite aanvragen met meerdere kamers. In het restaurant worden heerlijke maaltijden bereid met familierecepten.

Praktische informatie

Groepsgrootte: minimaal 1, maximaal 18 deelnemers

Gewichtslimiet: 110 kg

Dichtstbijzijnde vliegveld: Tucson

Transfer: een shuttle vanaf het vliegveld van Tucson is inbegrepen bij een verblijf van 7 dagen of meer als je samen reist. Mail ons voor de kosten van de transfer bij een korter verblijf of als je alleen reist.

Niveau: deze reis is geschikt voor ruiters van alle niveaus, je hebt geen rijervaring nodig.

Let op: om mee te doen aan de snellere riten moet je in de bak laten zien dat je kunt galopperen.

Leeftijd: kinderen zijn welkom op deze vakantie. Kinderen vanaf 5 jaar mogen mee op langzame ritjes, kinderen vanaf 8 jaar mogen ook op snelle ritten mee als ze voldoende ervaring hebben.

Leuk: ook voor niet-ruiters is er genoeg te doen. Je kunt wandelen, schieten, boogschieten of leren lasso werpen. ‘s Avonds kun je kaartspellen spelen en is er live muziek in de saloon.

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.