fbpx
>

Essaouira Trektocht Marokko

Steffie maakte onze Essaouira trektocht in Marokko. Ze ging er al een dag eerder heen en maakte twee extra ritten zodat ze verschillende paarden kon proberen om zeker te weten dat ze geen last zou krijgen van haar rugklachten. Ze genoot van de afwisselende trektocht, hier lees je haar reisverslag.

Nadat ik al twee ritten op het strand had gemaakt om er zeker van te zijn dat ik een fijn paard had voor mijn rug, begon ik met een groepje Franse dames en onze twee gidsen aan ons 6-daags trektocht avontuur. Mijn fijne gouden hengst Dahab bracht me langs de rivier naar de bergen, door de hitte op de vlaktes naar de arganbossen en rond het grote prachtig, blauwe meer.

In de kleine bergdorpjes waren we een ware attractie voor de lokale kinderen. We reden rustig over de steile rotspaden en op minder steile wegen gingen we in een flinke galop. Soms waren er afdalingen waarbij we de diepte in keken of in het duinzand naar beneden gleden. Het afwisselende landschap was echt verrassend mooi en de meerdere keren rengalop op het strand waren echt overweldigend hard en fantastisch om te doen! 

Het team zorgde goed voor ons en de paarden. De paarden werden goed verzorgd en waren goed doorvoed en getraind. Onze tent werd steeds voor ons opgezet en we hebben heerlijk geslapen in de natuur. Op tijd rust, met heerlijk Marokkaans eten en natuurlijk thee. Ik heb van alles genoten! Echt een aanrader!!


Steffie (38) schreef deze beoordeling. Steffie reisde: Alleen

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.