fbpx
>

Sneeuwritten in Roemenië

Lees hier de review van Daphne (25), zij maakte de paardrijvakantie in de sneeuw in Roemenië. Ze genoot van de prachtige ritten en fijne paarden!

Elke dag hebben we twee ritten gemaakt. Een rit van ongeveer 3 uur in de ochtend en een rit van ongeveer 2 uur in de middag. Tussendoor gingen we terug naar het gasthuis om even de voeten op te warmen bij een heerlijke lunch. De gidsen waren ontzettend gezellige en leuke meiden.

We waren maar met twee personen deze week, dus hadden we de mogelijkheid om elke dag van paard te wisselen. Zo hebben we uiteindelijk vrijwel alle paarden uit kunnen proberen! Een favoriet kiezen is onmogelijk, want alle paarden zijn uitstekend getraind, ontzettend goed in het bergachtige terrein en een genot om te rijden. Ze worden ontzettend goed verzorgd in een paddock met uitloopstal en onbeperkt hooi. 

De natuur is werkelijk adembenemend. De Karpaten is een prachtig gebied en in de sneeuw voelt het als rijden door een sprookje. Onderweg hadden we genoeg mogelijkheden voor galop op de vlakke stukken. De beren waren in winterslaap, maar we hebben wel herten, vossen, eekhoorns en uilen gespot in de bossen. 

We verbleven in een knus en heel comfortabel gasthuis. De kok verzorgde drie keer per dag een heerlijke maaltijd met groente van hun eigen biologische boerderij. Zelfs het vlees kwam van eigen bodem. ‘s Avonds deden we leuke spelletjes bij het haardvuur. 

Eén dag in de week is culture day. We zijn met een ontzettend leuke Roemeense gids naar Castle Bran geweest, wat bekend staat als het kasteel van Dracula. Daarna hebben we een lunch gehad in een traditioneel Roemeens restaurant en een tour door Brasov. De gids wist ons ontzettend veel te vertellen over de geschiedenis van het land. Echt een aanrader!


Daphne (25) schreef deze beoordeling. Daphne reisde: Alleen

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.