fbpx

Je bekijkt de reis:Leer (Beter) Paardrijden op Mallorca

Boek direct

Wat ga je doen

Heb je altijd al willen leren rijden? Of heb je al wat lessen gehad en wil je meer leren? Dan is dit de paardrijvakantie voor jou! Ook als je een tijd niet gereden hebt en je wilt weer beginnen is deze reis erg geschikt. Je krijgt lessen in de bak en maakt prachtige buitenritten door de heuvels rond de stal. Je logeert op een traditionele Spaanse finca met zwembad. Het hele team is erg vriendelijk en ze doen er alles aan om je een fantastische vakantie te bezorgen! Het is een familiebedrijf dat begon als fokkerij en het wordt nu gerund door twee zussen.

Leer (Beter) Paardrijden op Mallorca

  • Beginners welkom
  • Ervaren instructeurs
  • Zwembad
  • Tijd voor ontspanning
Inbegrepen: accommodatie, alle maaltijden vanaf het diner op dag 1 t/m het ontbijt op dag 8 (behalve de lunch op de vrije dag), Engelstalige instructeurs.
Niet inbegrepen: vlucht, transfer, lunch op de vrije dag, drankjes, toeristenbelasting (ongeveer 1-2 euro afhankelijk van het seizoen, ter plekke te betalen), fietshuur, spa, fooien.
Vanaf:
€ 1102,-
Stel je reis samen Stel een vraag

Het programma

Deze paardrijvakantie is ideaal voor mensen die willen leren rijden, of al wat lessen hebben gehad maar graag beter willen worden. Ook ruiters die een tijd niet gereden hebben zijn welkom.

Verdeeld over de week krijg je zes lessen in de bak en maak je zes buitenritten. De lessen in de bak zijn ongeveer een uur, de buitenritten zijn één tot twee uur. Je rijdt in kleine groepjes en krijgt les van ervaren instructeurs.

Na een paar dagen in het zadel merk je dat je snel vooruit gaat! Je rijdt in de ochtend en de middag. Tijdens de buitenritten rijd je door de bossen en open velden waar in het voorjaar prachtige bloemen staan.

Je hebt ook een dag vrij om het eiland te verkennen. Van juni t/m augustus kun je naar het strand van Portocolom, de rest van het jaar kun je kiezen voor een dag naar Palma of het Es Trenc strand. Na het rijden kun je bijkomen bij het zwembad of wandelen in de omgeving van de stal.

* het programma is altijd onder voorbehoud en kan aangepast worden aan het weer, het niveau van de ruiters, of andere omstandigheden.

De paarden

Tijdens je paardrijvakantie rijd je op Andalusiërs en kruisingen van Andalusiërs en andere Spaanse rassen. De meeste paarden zijn op de stal gefokt. De paarden zijn goed getraind en betrouwbaar en er zijn paarden voor verschillende niveaus. Er is een grote kudde dus er is altijd een paard dat bij je wensen past!

Er wordt gereden met traditionele Spaanse zadels en Engelse zadels. De instructeurs zijn opgeleid in de Duitse manier van dressuur rijden, ze spreken Engels. Je zorgt zelf voor je paard: poetsen, opzadelen en afspoelen na het rijden. Natuurlijk krijg je hier hulp bij als je niet weet hoe het moet.

Accommodatie

Tijdens deze ruiterreis verblijf je op de traditionele Spaanse boerderij bij de stallen. Er zijn standaard kamers en superior kamers. De kamers hebben een eigen badkamer, airconditioning en een verwarming. Een deel van de kamers heeft een terras. Er is ook een zwembad en een gezamenlijke zitruimte en een eetzaal in het restaurant. Je kunt fietsen huren op de boerderij.

Er worden lokale en internationale maaltijden geserveerd. Het ontbijt is een buffet met ontbijtgranen, melk, brood, vlees, kaas, croissants, sap, koffie en thee. Tijdens het ontbijt krijg je een formulier waarop je je lunch en diner voor die dag kunt kiezen. De lunch en het diner bestaan uit drie gangen en aan de bar kun je de hele dag door drankjes krijgen (niet inbegrepen).

Praktische informatie

Gewichtslimiet: 90 kg

Groepsgrootte: minimaal 1 deelnemer, per les maximaal 4 ruiters. Op buitenritten maximaal 4-6 ruiters.

Transferpunt: vliegveld Palma de Mallorca

Transfertijden: er zijn geen vaste tijden voor de transfer.

Aankomsttijd: als je met een huurauto komt willen we je vragen voor 18 uur aan te komen. Kom je later aan? Laat het dan even weten! De receptie en het restaurant gaan om 22 uur dicht.

Leeftijd: in overleg. Deze paardrijvakantie is ook erg geschikt voor gezinnen!

Rijervaring: deze reis is geschikt voor beginners of gevorderde beginners. Als je nog nooit gereden hebt leer je hier de basis. Heb je al wat ervaring maar wil je meer leren of heb je een tijd niet gereden? Ook dan is deze paardrijvakantie erg geschikt!

Leuk: er is ook een spa bij het hotel waar je massages kunt boeken, en er is een jacuzzi en Turks bad (niet inbegrepen).

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.