fbpx

Je bekijkt de reis:Dressuurvakantie op Mallorca

Boek direct

Wat ga je doen

Deze instructieweek is perfect voor ruiters die hun dressuur vaardigheden willen verbeteren. Op deze stal kun je op goed getrainde Andalusische hengsten rijden. Je krijgt les van een ervaren instructeur en de lessen worden aangepast aan je wensen en niveau. Je logeert op een traditionele Spaanse finca met zwembad. Het hele team is erg vriendelijk en ze doen er alles aan om je een fantastische vakantie te bezorgen! Het is een familiebedrijf dat begon als fokkerij en het wordt nu gerund door twee zussen.

Dressuurvakantie op Mallorca

  • Ervaren instructeurs
  • Andalusische hengsten
  • Zwembad
  • Tijd voor ontspanning
Inbegrepen: accommodatie, alle maaltijden vanaf het diner op dag 1 t/m het ontbijt op dag 8 (behalve de lunch op de vrije dag), Engelstalige instructeurs.
Niet inbegrepen: vlucht, transfer, lunch op de vrije dag, drankjes, toeristenbelasting (ongeveer 1-2 euro afhankelijk van het seizoen, ter plekke te betalen), fietshuur, spa, fooien.
Vanaf:
€ 1412,-
Stel je reis samen Stel een vraag

Het programma

Tijdens je paardrijvakantie krijg je dressuurles op prachtige Andalusische paarden. Er wordt hier veel op hengsten gereden maar er zijn ook ruinen voor ruiters met wat minder ervaring of die liever op een ruin rijden.

Je krijgt ‘s ochtends en ‘s middag een uur les. Je gaat ook een ochtend of middag op buitenrit. Dan ga je twee uur rijden door de heuvels rond de stal. Hier rijd je door de bossen en open velden waar in het voorjaar prachtige bloemen staan.

Je hebt ook een dag vrij om het eiland te verkennen. Van juni t/m augustus kun je naar het strand van Portocolom, de rest van het jaar kun je kiezen voor een dag naar Palma of het Es Trenc strand. Na het rijden kun je bijkomen bij het zwembad of wandelen in de omgeving van de stal.

* het programma is altijd onder voorbehoud en kan aangepast worden aan het weer, het niveau van de ruiters, of andere omstandigheden.

De paarden

Tijdens je paardrijvakantie rijd je op Andalusiërs. De meeste paarden zijn op de stal gefokt. De paarden zijn goed getraind en betrouwbaar en er zijn paarden voor verschillende niveaus. Er wordt veel op hengsten gereden maar er zijn ook ruinen als je minder ervaring hebt of liever op een ruin rijdt. Er wordt gereden met traditionele Spaanse zadels en Engelse zadels. De instructeurs zijn opgeleid in de Duitse manier van dressuur rijden, ze spreken Engels. Je zorgt zelf voor je paard: poetsen, opzadelen en afspoelen na het rijden.

Accommodatie

Tijdens deze ruiterreis verblijf je op de traditionele Spaanse boerderij bij de stallen. Er zijn standaard kamers en superior kamers. De kamers hebben een eigen badkamer, airconditioning en een verwarming. Een deel van de kamers heeft een terras. Er is ook een zwembad en een gezamenlijke zitruimte en een eetzaal in het restaurant. Je kunt fietsen huren op de boerderij.

Er worden lokale en internationale maaltijden geserveerd. Het ontbijt is een buffet met ontbijtgranen, melk, brood, vlees, kaas, croissants, sap, koffie en thee. Tijdens het ontbijt krijg je een formulier waarop je je lunch en diner voor die dag kunt kiezen. De lunch en het diner bestaan uit drie gangen en aan de bar kun je de hele dag door drankjes krijgen (niet inbegrepen).

Praktische informatie

Gewichtslimiet: 90 kg

Groepsgrootte: minimaal 1 deelnemer, per les maximaal 3 ruiters. Op buitenritten maximaal 6 ruiters.

Transferpunt: vliegveld Palma de Mallorca

Transfertijden: er zijn geen vaste tijden voor de transfer.

Aankomsttijd: als je met een huurauto komt willen we je vragen voor 18 uur aan te komen. Kom je later aan? Laat het dan even weten! De receptie en het restaurant gaan om 22 uur dicht.

Leeftijd: kinderen vanaf 15 jaar zijn welkom.

Rijervaring: deze reis is geschikt voor gevorderde en vergevorderde ruiters die minimaal 3-5 jaar regelmatig rijden. Je moet kunnen stappen, draven en galopperen en ervaring hebben met buitenrijden.

Goed om te weten: om op de hengsten te kunnen rijden moet je een ervaren ruiter zijn. Als dit nog niet lukt of je rijdt liever niet op een hengst, dan zijn er ook ruinen.

Leuk: er is ook een spa bij het hotel waar je massages kunt boeken, en er is een jacuzzi en Turks bad (niet inbegrepen).

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.