fbpx
>

Winter break in Zweden

Lees de review van Shanna (26), zij ging op Winter Break in Zweden en genoot van de prachtige ritten door de sneeuw.

Mijn paardrijvakanties waren altijd in Nederland, totdat ik Centaur Trails tegen kwam op het internet. Ik boekte de reis naar Kiruna (Zweden) en kwam als eerste aan op het vliegveld van Kiruna. Hier werd ik opgehaald door de eigenaar van de boerderij waar ik verbleef. Terwijl we van het vliegveld naar de boerderij reden keek ik mijn ogen uit. Enorm veel sneeuw, het is daar in de winter een echt winter wonderland! Verder zie je veel rendieren en elanden in de natuur. 

Na ongeveer 20 á 30 minuten rijden kwamen we aan bij de boerderij. Alle paarden (IJslanders) staan buiten in de wei, voor de wei heb je een aantal huizen waar we in verbleven. Na een warme ontvangst van de eigenaren en de lieve mensen die er werken, een heerlijke lunch en wat knuffels van de paarden en geitjes gingen we rijden. Naast de boerderij is een buitenbak. Hier worden ook reguliere paardrijlessen gegeven en ook wij kregen hier les van de eigenaresse. Voordat we gingen rijden kregen wij eerst alle hoognodige informatie over de IJslanders, want er is een verschil in manier van rijden en de verzorging van de hoeven is ook iets anders dan bij andere paarden i.v.m. de sneeuw.

De dagen die volgde waren geweldig. Tijdens deze reis ga je naar een rendierhouder en leer je over de geschiedenis hiervan. Ook rij je in de avond door de bossen om het noorderlicht te bekijken, bezoek je het ice hotel en bak je heerlijke rendierburgers in de natuur na een lange sneeuwscooter tocht. Al met al heb ik enorm genoten en raad ik deze reis zeker aan. Mijn volgende reis ben ik al aan het bekijken. 

Foto bij review: uitzicht vanaf het paard op paardrijvakantie in de sneeuw in Zweden


Shanna (26) schreef deze beoordeling. Shanna reisde: Alleen

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.