fbpx
>

IJslanderweekend in Denemarken

Eline ging met haar dochter op paardrijvakantie in Denemarken, hier lees je haar reisverslag!

De eerste dag reden ik en mijn dochter alleen met de gids en was de tocht redelijk rustig. We reden door het bos, de duinen en gingen galopperen op het strand. De tweede dag was de groep iets groter en waren we met vier ruiters en de gids. We gingen opnieuw naar het strand. We reden via een andere route omdat het nu eb was en we een bepaalde oversteek door het lage water konden maken. Daarna maakten we een uitgestrekte galop op het strand. Na even stappen gingen we opnieuw flink galopperen.

Rijden op IJslanders in Denemarken

Er was niemand op het strand behalve de ruiters, dit was magnifiek! We reden terug door het water van 10-15cm diep, door de duinen en dan weer over een pad door het bos. De paarden volgden elkaar goed en ze werden naar wens geselecteerd. Ik ben een beginnende ruiter en de gids had daarom speciaal een paard uitgezocht die niet de leiding zou nemen in de galop. Dat gaf me veel vertrouwen. Ik vond de paarden super leuk om op te rijden. De tölt was ook een hele ervaring! Het leek wel of het paard onder je zweeft.

Zeker een aanrader, wij willen alvast teruggaan. Dank je wel Centaur Trails Paardrijvakanties !


Eline (48) schreef deze beoordeling. Eline reisde: Met dochter

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.