fbpx
>

Kastelentocht Slovenië

Lisa maakte onze Kastelentocht in Slovenië. Ze genoot van de ritten, het eten en gezelligheid! Hier lees je haar reisverslag.

Toen we vanuit het vliegveld naar de locatie reden werd ik al verrast door het prachtige landschap. Slovenië kent een super mooie natuur en veel rust. Af en toe wat idyllische huisjes, en om je heen bergen. Wauw! Na het ontmoeten van de andere ruiters en de gids, gingen we naar de stal toe voor een eerste rit om te kijken of het klikt met je paard. Wat ik leuk vond is dat je merkt hoe goed de paarden hier verzorgd en behandeld worden. De eerste rit was prachtig, en de dag hebben we afgesloten met een heerlijk avondmaal bij de B&B. 

De volgende dagen zijn we om 8 uur gaan ontbijten, zodat we om 9 uur richting de stallen konden. Dit vond ik heerlijk, en het ontbijt trouwens ook .. 😉 Hele dagen rijden met tussendoor heerlijke lunches, waarbij je de paarden even laat rusten. Ook tijdens de ritten zijn er wat graasmomenten voor de paarden, wat ik ook erg fijn vond. We zijn door bergen, bossen en rivieren gereden en overal heb ik verwonderd om me heen gekeken. We hebben geluncht bij de mooiste en idyllische locaties. De country vibes heb ik helemaal kunnen voelen! Iedereen, van groepsgenoten, tot gids, tot B&B personeel, was super vriendelijk. Ik heb me hierdoor op en naast de paarden heel prettig gevoeld en enorm genoten.


Lisa (25) schreef deze beoordeling. Lisa reisde: Alleen

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.