fbpx
>

Wesley ging op trektocht in Noord-Macedonië, hij genoot van de fijne paarden en het heerlijke eten. Hier lees je zijn reisverslag!

Op de eerste dag van onze trip werden we opgehaald en ontvangen met een heerlijke lunch. Na een rondleiding met een gids door de stad Skopje was het tijd om naar de ranch te gaan. We werden ontvangen door Vasko, de eigenaar van de ranch. Het was prachtig om te zien hoe de paarden in harmonie loslopen en vrij zijn om zoveel te grazen als ze willen. Ze zien er dan ook super goed en gezond uit.

Tijdens het eerste diner bespreekt Vasko je wensen en ervaring op een paard. Hiermee gaat hij bekijken welk paard het beste bij je past en waarmee je de volgende ochtend wordt gematched. Iets wat ik als paardenman enorm kan waarderen. Niet alleen voor je eigen best wil maar ook dat er in belang van het paard wordt gedacht. Klasse!

Nadat je kennis hebt gemaakt met je paard begint het grote avontuur. De komende dagen rijd je door prachtige bossen, over bergen en bergpaden, door valleien, galoppeer je over vlaktes en steek je riviertjes over. Je gaat zelfs zo hoog de bergen in dat je door de wolken zult rijden. Wat wil je nog meer… 

Onderweg vertelt Vasko je van alles over de oude handelsroute van de Miyak en bezoek je traditionele schapenboerderijen in combinatie met de lunch. Het eten dat ze serveren tijdens het ontbijt, diner en lunch is ook fantastisch! Niets kom je te kort en alles is mogelijk daar waar wensen zijn. Ook de hotels en het slapen in de tenten is super geregeld. Vasko zegt dan ook: “We zullen er alles aan doen om je de perfecte vakantie te geven.” Daar is geen woord aan gelogen!

Op de laatste rijdag word je bij de ranch ontvangen op een traditionele wijze met muziek, drank en eten terwijl je het terrein weer oprijdt.

Ik raad elke gevorderde ruiter deze vakantie aan. Ik weet in ieder geval zeker dat ik terug kom! Wat een prachtige, goed georganiseerde en vooral dier- en mensgerichte reis!

Groetjes, Wesley


Wesley (27) schreef deze beoordeling. Wesley reisde: Alleen

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.