fbpx
>

Lassithi Trektocht Kreta, Griekenland

Iris ging naar Kreta voor de Lassithi trektocht, hier lees je haar review van deze paardrijvakantie.

Het startpunt was een vrij luxe, goed georganiseerde accommodatie in de heuvels, met goed verzorgde betrouwbare paarden. Met veel zorg werd voor onze diverse groep het juiste paard gematcht en dat pakte voor iedereen geweldig goed uit.

Lieve, sterke Europi heeft mij meegenomen op een adembenemend avontuur door de bergen en hoogvlaktes rond het Dikti gebergte. Afwisselend bergpassen, olijfgaarden, kleine dorpjes en de Libische zee waar je met je paard kon zwemmen.

Ik heb genoten van de stilte én de vogelconcerten, de uitzichten en de ruige natuur, en de gezelligheid met de groep en geweldige gids.

Dit was mijn eerste paardrijvakantie, én reis alleen, én als oudere deelnemer, dat voelde aanvankelijk als een pittige uitdaging. Maar het contact met Aly was heel goed, en het is een van mijn mooiste en ontspannen belevenissen ooit geworden!


Iris (63) schreef deze beoordeling. Iris reisde: Alleen

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.