fbpx
>

Miyak Trektocht Noord-Macedonië

Tjitske maakte onze Miyak Trektocht in Noord Macedonië, hier lees je haar reisverslag.

De eerste drie dagen heb ik alleen maar foto’s gemaakt van de bergen. Wat een mooie omgeving! Tijdens de reis rijd je door de bossen, over steile rotsachtige paadjes, zigzaggend de berg op en langs meren. Elke dag wordt er flink gegaloppeerd. De paarden worden goed verzorgd en hebben een fantastisch uithoudingsvermogen.

In alle reviews over deze reis wordt gesproken over het top team dat de reis verzorgd. Ze houden rekening met al je wensen. In mijn geval een dieetwens: geen melk en geen gluten. Dit was perfect geregeld! De mensen in Macedonië zijn aardig, de plekken waar je verblijft hebben allemaal hun eigen karakter. Je gaat twee nachten kamperen. Het perfecte moment om bovenop een bergtop van de zonsondergang te genieten, met bergen waar maar geen eind aan lijkt te komen. Als het weer mee zit kan je op de laatste ochtend genieten van de zonsopkomst, magisch!

Ik vond augustus perfect qua temperatuur om deze reis te maken. Maar volgens onze gids is oktober één van de mooiste maanden met de bomen die om je heen verkleuren. Volgend jaar nog maar een keer dan 😉

Tjitske


Tjitske (33) schreef deze beoordeling. Tjitske reisde: Met vriendin

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.