fbpx
>

Ritten en dressuurlessen Spanje

Stefanie ging samen met haar vriendin op vakantie in Spanje, ze volgden klassieke dressuur lessen en maakten buitenritten. Hier lees je haar reisverslag!

Wat hebben wij een gave vakantie gehad in Spanje!

Door verschil in ervaring en wensen hebben wij gekozen voor twee verschillende programma’s. Ik deed het het programma met buitenritten en lessen, dat was door de afwisseling erg leuk! Mijn vriendin volgde het klassieke dressuur programma.

In de ochtend maakte ik ritten door de mooie omgeving van de haciënda en ‘s middags had ik les in de bak. De paarden voor de buitenritten zijn fijn te rijden, rustig en gewend aan de ritten. De paarden voor de lessen zijn goed opgeleid en ook erg prettig te rijden.

De lessen worden in kleine groepjes (2 a 3 personen) gegeven en op niveau ingedeeld. Zo nodig worden er paarden gewisseld, mocht het niet goed matchen maar anders rijd je voor iedere les hetzelfde paard. In het programma zit ook een strandrit, het was heel leuk om een keer te galopperen over het strand of even door de zee te lopen.

Bij het klassieke dressuurprogramma krijg je ‘s morgens les en ‘s middags weer les op een ander paard. Ook zijn er twee zitlessen in die week. De begeleiding van het team is erg goed: mensen hebben veel kennis en willen die graag met je delen. Ze zijn erg vriendelijk en gezellig. De paarden worden goed verzorgd en de locatie is super.

De lunch bij de stal was erg goed! Elke dag heerlijke gerechten en volop keus. Het hotel in Carmona was erg mooi, evenals het stadje zelf. Gezellige barretjes waar je lekker wat kunt drinken of heerlijke tapas kunt eten. Kortom; een heerlijke vakantie!

Stefanie Feenstra


Stefanie Feenstra (46) schreef deze beoordeling. Stefanie Feenstra reisde: Met vriendin

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.