fbpx
>

Ritten en dressuurlessen Spanje

Juriaan maakte samen met zijn dochter de ‘Lessen en Buitenritten’ vakantie in Spanje, hier lees je zijn reisverslag.

Het was echt een onvergetelijke ervaring om met mijn dochter samen de buitenritten te maken en te lessen in Andalusië Spanje!

De begeleiding werd perfect aangepast aan ons niveau. Ik had verwacht dat ik her en der zou moeten bijspringen om dingen te vertalen voor onze dochter van 12 maar dat bleek helemaal niet nodig. Naast paardrijden heeft ze dus ook nog wel wat Engels geleerd.

We hebben veel nieuwe dingen geleerd en onze vaardigheden binnen de week naar een hoger niveau getild. De paarden en faciliteiten zijn van hoog niveau en alles is super clean. De dieren worden allemaal erg goed verzorgd en zijn duidelijk op hoog niveau getraind.

Naast paardrijden en lekker weer is er natuurlijk ook nog het heerlijke eten, niet alleen in de restaurants nabij het hotel maar vooral ook op de rijschool tijdens de lunch! Ik kan het iedereen aanraden, ook minder ervaren en niet-rijders kunnen hier een hele fijne vakantie vieren.

Paarden op Haciënda in Spanje


Juriaan (46) schreef deze beoordeling. Juriaan reisde: met zijn dochter

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.