fbpx
>

Spring- en dressuurlessen in Portugal

Jennieke ging op paardrijvakantie in Portugal en volgde dressuur- en springlessen, hier lees je haar reisverslag!

Deze vakantie naar Portugal was mijn eerste paardrijvakantie, maar gelijk een onvergetelijke vakantie. Ik had het programma met spring- en dressuurlessen geboekt. Alle lessen gaan in overleg, ze zijn erg flexibel in het indelen van de lessen.

Springen had ik nog niet eerder gedaan, maar aan de hand van hoe je rijdt en wat je aandurft bouwen ze de les op en uiteindelijk heb ik een klein parcours gesprongen van 5 hindernissen. De dressuurpaarden zijn goed opgeleid, ze laten je verschillende paarden rijden die allemaal verschillende oefeningen uit de hogere dressuur kennen.

In overleg met de instructeurs is bijna alles mogelijk, zoals welk paard je graag (weer) zou willen rijden. Kortom, een top vakantie om te leren of beter te leren paardrijden. Een onvergetelijke vakantie!

De accomodatie is erg goed. Het eten word goed verzorgd, je kamer wordt elke dag schoongemaakt en is erg netjes, er is een mooi zwembad en je bent in een prachtige omgeving om te wandelen. Op loopafstand is er een mini supermarkt en kun je wat eten bij een lokaal restaurant.

Dankzij Aly was het reizen makkelijk, omdat ze me precies had verteld hoe het reizen met de metro en de trein gaat in Portugal. Het reizen in Portugal is erg gemakkelijk. Ik werd opgehaald van station Abrantes en op de dag van vertrek weer weggebracht.

Ik heb een super vakantie gehad waar zeker nog een vervolg op gaat komen!


Jennieke (20) schreef deze beoordeling. Jennieke reisde: Alleen

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.