fbpx

Je bekijkt de reis:Ranchvakantie in Canada

Boek direct

Wat ga je doen

Op onze ranchvakantie in Canada geniet je van prachtige ritten door de heuvels. De gidsen nemen je mee naar de mooiste plekjes in de omgeving. Je rijdt in kleine groepjes die worden ingedeeld op niveau. Ook beginners en kinderen mogen mee op buitenrit en voor niet-ruiters is er genoeg te doen. Na het rijden kun je een duik nemen in het zwembad.
1 nacht gratis!

Ranchvakantie in Canada

  • Beginners welkom
  • Zwembad
  • Reis op maat
  • Prachtige natuur
Inbegrepen: accommodatie, alle maaltijden en drankjes, twee buitenritten per dag, Engelstalige begeleiding.
Niet inbegrepen: internationale vlucht, visum, transfer, fooien.
Vanaf:
€ 2670,- € 2215,-
1 nacht gratis bij verblijf van 8 dagen!
Stel je reis samen Stel een vraag

Het programma

Er is geen vast programma, deze paardrijvakantie wordt helemaal aan je wensen aangepast. Als je vroeg aankomt op de ranch kun je de eerste dag al een ritje maken. Iedere dag worden er buitenritten gemaakt door de heuvels rond de ranch. Het terrein is erg afwisselend. De gids weet de beste route en je geniet van prachtige uitzichten! Onderweg kun je wilde dieren spotten zoals antilopes of coyotes.

De groepen worden ingedeeld op niveau of per reisgezelschap, afhankelijk van wat je zelf fijn vind! Er zijn groepen die alleen stappen voor beginners, groepen waar je draaft en een stukje galoppeert en groepen die meer galopperen. Dit is geen vakantie met hele snelle ritten, het doel is om te genieten van de bijzondere omgeving. Je kunt zowel ‘s ochtends als ‘s avonds rijden. Een rit duurt ongeveer 2 – 2,5 uur.

Na de ritten kun je bijkomen op het terras, spelletjes doen, wandelen in de heuvels of een duik nemen in het zwembad. In het arrangement gaan we uit van 8 dagen/7 nachten verblijf maar het is ook mogelijk om langer of korter te blijven, vraag ons naar de mogelijkheden!

* Dit is een voorbeeldprogramma. Het beschreven paardrijprogramma zal waar nodig worden aangepast aan de actuele (weers)omstandigheden en het niveau van de groep. Het tempo is afhankelijk van de omstandigheden en wordt bepaald door de gids.

De paarden

Tijdens je ruiterreis rijd je op Quarter Horses en Paint Horses en kruisingen van deze rassen. De paarden zijn kalm en betrouwbaar en gewend aan het ruige terrein. Je rijdt met een comfortabel westernzadel aan een lange teugel. Je hoeft geen rijervaring te hebben, de groepen worden ingedeeld op niveau. Je rijdt door de bergen, het heuvel op en af rijden is zwaar voor de paarden, daarom ligt het tempo laag.

Accommodatie

Tijdens je ruitervakantie verblijf je op de gezellige ranch. Je krijgt een tweepersoonskamer met badkamer (voor ruiters die alleen reizen geldt een éénpersoonstoeslag). Er is een spelletjes kamer, een filmkamer, een bar, terras en zwembad. De heerlijke maaltijden worden iedere dag bereidt door de professionele koks en keuken medewerkers. Er kan rekening gehouden worden met speciale dieetwensen.

Praktische informatie

Groepsgrootte: maximaal 5-6 ruiters

Gewichtslimiet: 105 kg

Dichtstbijzijnde vliegveld: Kamloops

Transfer: we kunnen een transfer voor je regelen vanuit Kamloops. Vraag ons naar de opties en kosten!

Je kunt ook naar Vancouver of Calgary vliegen en een huurauto boeken. Het is ongeveer 4 uur rijden naar de ranch vanuit Vancouver.

Niveau: deze reis is geschikt voor ruiters van alle niveau’s, je hebt geen rijervaring nodig.

Leeftijd: kinderen zijn welkom op deze vakantie. Kinderen vanaf 8 jaar mogen mee op de buitenritten, jongere kinderen kunnen in de bak rijden als de ouders de pony vasthouden.

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.