fbpx

Je bekijkt de reis:Ranchvakantie in Montana, VS

Boek direct

Wat ga je doen

In Montana kom je helemaal tot rust op deze prachtige ranch aan de Judith rivier. Je kunt eindeloos rijden door het prachtige bos of helpen met koeien drijven. Ook beginners en (jonge) kinderen kunnen mee op de buitenritten dus dit is de perfecte paardrijvakantie voor het hele gezin. Als je een dagje niet wilt rijden kun je wandelen, fietsen, vissen, (boog)schieten of een UTV tour maken.

Ranchvakantie in Montana, VS

  • Authentieke ranch
  • Kleiduif schieten
  • Veel rijden
  • Prachtige natuur
Inbegrepen: accommodatie, alle maaltijden, buitenritten, hiken, boogschieten, fietsen, UTV tours.
Niet inbegrepen: vlucht, transfer, frisdrank en alcohol, paardrijles, visum, fooien.
Vanaf:
€ 2340,-
Stel je reis samen Stel een vraag

Het programma

Er is geen vast programma, je kunt je ranchvakantie helemaal aan je eigen wensen aanpassen. De ranch ligt op een prachtige locatie, aan de Judith rivier. Het is hier heerlijk rustig dus je kunt heerlijk ontspannen tijdens je vakantie en zoveel of weinig activiteiten doen als je wilt.

Er wordt iedere dag gereden, behalve op zondag, dan hebben de paarden een dag vrij. Voor onervaren ruiters worden er stapritten gemaakt, als je meer ervaring hebt kun je mee op een snellere rit. Je gaat dan ook stukken draven en galopperen.

De wranglers doen er alles aan om je een prachtige rit te bezorgen. Je rijdt door de heuvels, galoppeert door open velden of steekt de rivier over met je paard. De ranch ligt naast een prachtig bos dus je kunt er eindeloos rijden! Je kunt ook meehelpen met koeien drijven.

Na de ritten hoef je je ook niet te vervelen op de ranch. Je kunt wandelen, vissen, fietsen, boogschieten, schietles volgen en je kunt met een UTV op expeditie door het bos. Je kunt de grotten verkennen of een bezoek brengen aan de mijn waar de Yogo saffier werd gevonden.

We gaan uit van een verblijf van acht dagen maar je kunt ook langer of korter blijven. Vraag ons naar de mogelijkheden! De ranch ligt in de buurt van Yellowstone National Park dus je kunt je ranchvakantie goed combineren met een bezoek aan dit prachtige park.

* Dit is een voorbeeldprogramma. Het beschreven paardrijprogramma zal waar nodig worden aangepast aan de actuele (weers)omstandigheden en het niveau van de groep. Het tempo is afhankelijk van de omstandigheden en wordt bepaald door de gids.

Twee ruiters steken een rivier over in Montana

De paarden

Tijdens je ruiterreis rijd je op Quarter Horses, Paint horses en kruisingen van dit ras. Er zijn ook pony’s voor de kinderen. De paarden zijn kalm en betrouwbaar en gewend aan het ruige terrein. Ze hebben ook ervaring met het werken met koeien. Je rijdt met een comfortabel westernzadel aan een lange teugel. Je hoeft geen rijervaring te hebben, de groepen worden ingedeeld op niveau. Alle ruiters doen eerst mee aan een staprit, als je een ervaren ruiter bent kun je daarna meedoen aan snellere ritten.

Accommodatie

De ranch heeft ruime, comfortabele kamers met een eigen badkamer. De kamers zijn in westernstijl ingericht. Daarnaast zijn er ook houten cabins beschikbaar (vraag ons naar de mogelijkheden). In de lodge is een gemeenschappelijke ruimte waar je kunt ontspannen na de ritten. In het restaurant worden heerlijke maaltijden geserveerd met verse ingrediënten. Verder worden er bijzondere diners georganiseerd zoals een traditionele ‘cookout’: een barbecue in de heuvels.

Praktische informatie

Groepsgrootte: variabel

Gewichtslimiet: 110 kg

Dichtstbijzijnde vliegveld: Big Falls

Niveau: deze reis is geschikt voor ruiters van alle niveaus, je hebt geen rijervaring nodig.

Leeftijd: kinderen zijn welkom op deze vakantie, vanaf 5 jaar kunnen ze mee op stapritten, vanaf 8 jaar mogen ze mee met de snelle ritten.

Let op: er is geen bereik met je telefoon op de ranch maar er is wel wifi in de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes.

Leuk: ook voor niet-ruiters is er genoeg te doen. Je kunt wandelen, fietsen, schieten, boogschieten, lijndansen of rotsklimmen. Er is een spelletjeskamer en een tennis, volleybal en basketbal veld. De ranch heeft ook een zwembad en hottub. In de buurt van de ranch kun je golven.

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.