fbpx

Je bekijkt de reis:Ranchvakantie in Colorado, VS

Boek direct

Wat ga je doen

Voor een echte ranchvakantie moet je natuurlijk naar de VS, in Colorado voel je je een echte cowgirl tijdens de speciale weken voor vrouwen. Je krijgt je eigen paard voor de week en leert koeien drijven. Natuurlijk kun je ook met het hele gezin op paardrijvakantie. De ritten en lessen worden ingedeeld op niveau, er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen en ook voor niet-ruiters is er genoeg te doen, zoals tennissen, vissen of wandelen.

Ranchvakantie in Colorado, VS

  • Beginners welkom
  • Zwembad
  • Cowgirl weken
  • Prachtige natuur
Inbegrepen: accommodatie, alle maaltijden en drankjes, twee buitenritten per dag, vissen, hiken, schieten, boogschieten, rotsklimmen, gebruik verwarmd buitenzwembad en speelkamer.
Niet inbegrepen: internationale vlucht, visa's, transfer, fooien.
Vanaf:
€ 2355,-
Stel je reis samen Stel een vraag

Het programma

Er is geen vast programma, deze paardrijvakantie wordt helemaal aan je wensen aangepast. Als je vroeg aankomt op de ranch kun je de eerste dag al een ritje maken. Iedere dag worden er buitenritten gemaakt door de heuvels rond de ranch. Het terrein is erg afwisselend. De gids weet de beste route en je geniet van prachtige uitzichten! Onderweg kun je wilde dieren spotten zoals antilopes of coyotes.

De groepen worden ingedeeld op niveau of per reisgezelschap, afhankelijk van wat je zelf fijn vind! Er zijn groepen die alleen stappen voor beginners en ritten voor meer ervaren ruiters waar je gaat draven en galopperen. Dit is geen vakantie met hele snelle ritten, het doel is om te genieten van de bijzondere omgeving. Je kunt zowel ‘s ochtends als ‘s avonds rijden. In de loop van de week maak je steeds langere ritten.

Na de ritten kun je wandelen in de heuvels, tennissen of een duik nemen in het zwembad. Er worden ook verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd. Ze helpen mee met het verzorgen van de paarden, krijgen les, maken buitenritten en leren klusjes doen op de ranch. Je kunt ook vissen op de ranch of leren (boog)schieten en rotsklimmen en je kunt extra excursies boeken zoals wildwater raften of vliegvissen.

Er worden regelmatig ‘cowgirl’ weken georganiseerd, speciaal voor vrouwen. Je krijgt les in de bak en je helpt mee met de verzorging van de paarden. Natuurlijk ga je mooie buitenritten maken en leer je met koeien werken. Samen met de andere dames probeer je ‘team penning’. In de zomer kun je een nachtje kamperen met de paarden. ‘s Avonds ga je marshmallows roosteren rond het kampvuur!

* Dit is een voorbeeldprogramma. Het beschreven paardrijprogramma zal waar nodig worden aangepast aan de actuele (weers)omstandigheden en het niveau van de groep. Het tempo is afhankelijk van de omstandigheden en wordt bepaald door de gids.

Drie ruiters op westernpaarden met heuvels op de achtergrond

De paarden

Tijdens je ruiterreis rijd je op Quarter Horses en Paint Horses en kruisingen van deze rassen. De paarden zijn kalm en betrouwbaar en gewend aan het ruige terrein. Je rijdt met een comfortabel westernzadel aan een lange teugel. Je hoeft geen rijervaring te hebben, de groepen worden ingedeeld op niveau. Je kunt ook meehelpen met koeien drijven. Je krijgt je eigen paard voor de week en als je wilt mag je deze zelf verzorgen.

Accommodatie

Tijdens je ruitervakantie verblijf je in één van de sfeervolle houten cabins op de ranch. De huisjes hebben één of meerdere slaapkamers, badkamer, een woonkamer met open haard en een eigen veranda. Op de ranch zijn tennisvelden en er is een verwarmd buitenzwembad. De heerlijke maaltijden worden iedere dag bereidt door de professionele koks. Er kan rekening gehouden worden met speciale dieetwensen.

Praktische informatie

Groepsgrootte: maximaal 25 ruiters op de ranch (ritten in kleinere groepjes ingedeeld op niveau)

Gewichtslimiet: 105 kg

Dichtstbijzijnde vliegveld: Denver

Niveau: deze reis is geschikt voor ruiters van alle niveaus, je hebt geen rijervaring nodig.

Leeftijd: kinderen zijn welkom op deze vakantie, er worden verschillende ranchactiviteiten voor ze georganiseerd. Kinderen vanaf 7 jaar mogen mee op de buitenritten, jongere kinderen kunnen in de bak rijden.

Leuk: ook voor niet-ruiters is er genoeg te doen. Je kunt vissen, schieten, klimmen of wandelen of extra excursies bijboeken zoals wildater raften of vliegvissen. Je kunt ook massages boeken.

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.