fbpx

Je bekijkt de reis:Pantanal te Paard Brazilië

Boek direct

Wat ga je doen

De Pantanal is het grootste moeras en junglegebied ter wereld. Hier komen veel bijzondere dieren voor zoals de tapir, capibara en jaguar. Daarnaast leven er veel bijzondere vogels in het gebied. De ideale plek om te paard te verkennen! Verblijf op een traditionele Braziliaanse ranch en help de cowboys met de koeien. Rijd over uitgestrekte velden, door bossen en langs prachtige meren. Naast rijden is er ook genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld vissen, kanoën of zwemmen. Deze ruiterreis is geschikt voor ruiters van ieder niveau en ook niet-ruiters zijn welkom.

Pantanal te Paard Brazilië

  • Grootste jungle ter wereld
  • Bijzondere diersoorten
  • Help de cowboy's met de koeien
  • Veel andere activiteiten
  • Voor de hele familie
  • Programma niet-ruiters
Inbegrepen: accommodatie, alle maaltijden en frisdrank en bier vanaf het diner op de aankomstdag tot en met het ontbijt op de vertrekdag, alle activiteiten.
Niet inbegrepen: vlucht, transfer, wijn, fooien.
Vanaf:
€ 1895,-
Stel je reis samen Stel een vraag

Het programma

Het programma wordt helemaal aangepast aan jouw wensen. Er worden natuurlijk veel ritten gemaakt maar er zijn ook diverse andere activiteiten mogelijk. Je kunt dagelijks kiezen uit de volgende activiteiten:

– kano varen
– boottocht
– wandelen
– vissen
– wild spotten
– vogels spotten
– paardrijden

De dag begint al vroeg want het kan hier erg warm worden midden op de dag. Om zes uur staat er een heerlijk ontbijt klaar. Daarna ga je er op uit, bijvoorbeeld voor een boottocht over de rivier. Je gaat op zoek naar kaaiman krokodillen, capibaras, otters en lepelaars. Rond half elf keer je terug naar de lodge zodat je nog even kunt ontspannen voor het tijd is voor de lunch. Na een welverdiende siësta ga je er weer op uit voor de middag activiteit. Stap op je paard voor een rit door het moerasachtige gebied en ga op zoek naar miereneters, tapirs en jaguars. Het is ook mogelijk om een lunch mee te nemen voor onderweg en een dagtocht te maken. In plaats van een buitenrit te maken, kun je er ook voor kiezen om de cowboys te helpen met het werken met koeien.

* Dit is een voorbeeldprogramma. Het beschreven paardrijprogramma zal waar nodig worden aangepast aan de actuele (weers)omstandigheden en het niveau van de groep. Het tempo is afhankelijk van de omstandigheden en wordt bepaald door de gids.

De paarden

De paarden die je tijdens je ranchvakantie rijdt, zijn voornamelijk Arabieren. ZE zijn allemaal goed getraind en worden uitgezocht op hun kalme karakter. Er wordt gereden met Australische trail zadels. De cowboys rijden natuurlijk op de ‘Arreios’, het traditionele zadel van dit gebied.

De Pantanal is het grootste moeras en junglegebied ter wereld. Je rijdt langs de Rio Negro rivier, door open velden en dichte bossen. Ervaren ruiters kunnen hier lekker galopperen maar deze reis is ook geschikt voor beginners. Het werk met de koeien verloopt over het algemeen in stap. Onderweg kom je bijzondere dieren en vogels tegen.

Accommodatie

Tijdens deze ruiterreis verblijf je op de kleinschalige lodge. Het is één van de oudste ranches in dit gebied. Er zijn slechts zes kamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer, airconditioning en ventilator. Het privé terrein waar je verblijft is 11.000 hectare groot. Tijdens je verblijf geniet je van goed verzorgde, traditionele maaltijden.

Praktische informatie

Gewichtslimiet: 110 kg

Transferpunt: vliegveld Campo Grande

Groepsgrootte: minimaal 2, maximaal 12 ruiters

Rijervaring: deze reis is geschikt voor ruiters van ieder niveau. Ook als je nog nooit hebt gereden kun je lessen krijgen.

Niveau: deze ruiterreis is geschikt voor ruiters van ieder niveau. Ook als je nog nooit gereden hebt ben je welkom. De lessen en ritten worden aangepast aan je rijervaring.

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.