fbpx

Dream now, travel later! Met die boodschap proberen reisaanbieders je op afstand toch te laten genieten van bijzondere bestemmingen. Op social media verschijnen foto’s en video’s van fantastische reizen. Maar wanneer kun en wil je zelf weer op vakantie naar het buitenland? Niet op vakantie kunnen is een luxe probleem als je het vergelijkt met de huidige ellende. Aan de andere kant kunnen reizen je inspireren en een nieuw perspectief geven!

Paarden op strand bij zonsopkomst
Zonsopkomst in Zuid-Afrika

Verantwoord reizen

We hopen dat we snel weer te paard op avontuur kunnen. Een paardrijvakantie is een duurzame manier van reizen. We werken samen met partnerbedrijven die lokale gemeenschappen steunen. Veel van deze mensen zijn volledig van het toerisme afhankelijk voor hun inkomen. De gemeenschappen worden extra hard getroffen door het corona virus en hebben niet de middelen die wij hebben om er doorheen te komen. Straks, als je weer op reis kunt, is het extra belangrijk om deze groepen mensen te helpen. Op een ruiterreis kom je op plekken die door veel toeristen overgeslagen worden. Je reist in kleine groepjes en verblijft in kleinschalige hotels of gaat kamperen. Deze manier van reizen past bij een wereld na corona. Een paardenvakantie is daarnaast een verantwoorde manier van reizen, met aandacht voor het klimaat. We merken nu hoe belangrijk onze omgeving en de aarde voor ons is!

Paardrijden in Cappadocië
Paardrijden in Cappadocië

Waar ga je naar toe?

Of je naar een bestemming toe kunt is afhankelijk van de maatregelen die de lokale overheid neemt. Een land bepaald zelf of de grenzen open gaan voor internationale toeristen. Maar ook je eigen keuze speelt hierbij een rol. We kunnen ons voorstellen dat je niet direct in een vliegtuig wilt stappen met honderden andere mensen. Een bestemming waar je met de auto naar toe kunt is dan een optie. Zo kom je met weinig mensen in contact en kun je toch naar het buitenland. Eenmaal op je bestemming worden alle nodige hygiënemaatregelen genomen. Ook het soort vakantie kan invloed hebben op je keuze. Op een kampeervakantie in de natuur ben je ver weg van andere toeristen maar ook terwijl je over de Franse stranden galoppeert kun je prima afstand houden. Binnen Europa zijn veel toffe reizen, dit is de kans om ze te ontdekken!

Klassieke dressuur les in Spanje
Klassieke dressuur in Spanje

Reisvoorwaarden

We zijn enorm dankbaar dat onze klanten en internationale partners zo begripvol en flexibel zijn. Alle bedrijven geven de mogelijkheid om vakanties te verplaatsen, als reizen naar het land op dit moment niet mogelijk is. Je mag je reis dan tot maximaal een jaar later plannen, zonder extra kosten. Daarnaast hebben veel van onze partners hun data voor 2021 al bekend gemaakt. Zo kun je nu al genieten van de voorpret. De meeste bedrijven kiezen er voor om hun prijzen nog niet te verhogen. We kunnen iedereen die nu juist wel tijd heeft om met iets positiefs bezig te zijn, helpen met het vinden van de perfecte vakantie. Als je een reis in optie zet, voorkom je dat je straks meer moet betalen. Natuurlijk gaan we pas factureren als reizen ook weer mogelijk is. Onze partners denken volop na over maatregelen zodat je straks weer veilig en onbezorgd op reis kunt.

Meer over reizen na corona

We houden de ontwikkelingen goed in de gaten en willen je zo goed mogelijk informeren over je reisopties tijdens en na deze crisis. Kijk op onze speciale corona pagina met meer informatie over ons beleid. Hier zullen we ook updates plaatsen over de maatregelen op onze verschillende bestemmingen.

Lees meer
Gratis Inspiratie MagazineVol tips voor je paardrijvakantie!

Download je gratis magazine vol met tips en inspiratie voor je volgende paardrijvakantie! Met o.a. onze top 5 bestemmingen en fotografie tips.

Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.