Welkom bij Centaur Trails Paardrijvakanties

In deze onzekere periode willen we onze klanten en internationale partnerbedrijven bedanken voor het begrip en de steun. We zijn enorm blij dat onze partners zo flexibel zijn en er alles aan doen om reizen om te boeken. We houden de ontwikkelingen nauw in de gaten en nemen persoonlijk contact op met klanten wiens reis helaas gewijzigd moet worden.  Helaas hebben wij alle reizen in maart moeten annuleren. Vanwege de snelle veranderingen kunnen we niet garanderen dat de vertrekdata op onze site actueel zijn, neem daarom persoonlijk contact op bij vragen. We hopen dat de nieuwe maatregelen ervoor zorgen dat deze crisis snel onder controle is en we snel weer kunnen genieten van heerlijke reizen. Want op de rug van een paard kun je al je zorgen even vergeten. We wensen iedereen sterkte de komende tijd en vooral een goede gezondheid.

Binnenkort kunnen we je nog beter helpen! We zijn namelijk druk bezig met een mooie nieuwe website, zo wordt het nog makkelijker om je ideale vakantie te vinden. Daarnaast zijn we veel nieuwe reizen aan het uitproberen zodat we nog meer mooie plekken kunnen aanbieden om te paard te verkennen. Houd deze site en onze social media in de gaten! 

Vind je ideale paardrijvakantie, waar ook ter wereld! 

Bij Centaur Trails doen we er alles aan om jouw droomvakantie te vinden. Paardrijden is de ultieme manier om een land te verkennen. Te paard, in de vrije natuur, zie je een plek op een heel andere manier. Onze reizen zijn heel divers, van trektochten tot instructieweken. Voor ruiters van ieder niveau hebben wij de ideale bestemming, van beginner tot gevorderd. Rijd door de zonnebloemvelden van Spanje, leef als cowboy op een Amerikaanse ranch of ga op zoek naar wilde dieren tijdens een safari te paard in Afrika. Staat jouw droomvakantie er niet tussen? Stuur ons een mailtje met jouw plan en we helpen je om je ideale paardenreis samen te stellen!