Doe de quiz en ontdek de beste paardrijvakantie voor jou! Kun je niet kiezen tussen alle prachtige reizen te paard? Wij helpen je!

0%

Wat is je rijervaring?

Instructieweek in Portugal Klassieke Dresuur Portugal

Met wie ga je op reis?

Groep ruiters op ranchvakantie in de VS Cowboy Vakantie VS

Wat voor soort reis spreekt je aan?

Trektocht te paard in Georgië Toesjeti Trektocht Georgië

Wat voor soort accommodatie zoek je?

Luxe tent in kamp op safari in Afrika Safari in Afrika

Wanneer wil je op reis?

IJslandse paarden in de sneeuw Winter vakantie Zweden

In wat voor omgeving wil je graag rijden?

Paardrijden op het strand in Mozambique Paradijselijke stranden Mozambique

Wat is je budget?

Paarden in de woestijn op safari in Namibië Woestijntrail Namibië

Welke paardrijvakantie past bij jou?
Neushoorn safari in Zimbabwe

Neushoorn en ruiter tijdens een endurance vakantie

Een safari te paard is een echte droomvakantie. Iedere dag trek je er op uit om op zoek te gaan naar wilde dieren. Je weet nooit wat je te wachten staat en iedere dag is anders. In het park leven veel neushoorns.
Toesjeti trektocht Georgië

Paard in de heuvels van Georgië

Deze trektocht neemt je mee door het noordoosten van de Kaukasus, de Toesjeti. De enige manier om in het gebied rond te reizen is te paard. Dit is een reis voor avontuurlijke ruiters die geen luxe faciliteiten willen maar wel een onvergetelijke ervaring.
Serengeti Migratie Tanzania

Zebra en gnoe's op paardrijvakantie in Afrika

In Tanzania beleef je een avontuurlijke ruitervakantie buiten de gebaande paden. Tijdens deze unieke safari rijd je mee met de grootste zoogdier migratie ter wereld, die van de gnoe. Een ervaring om nooit te vergeten.
Macatoo Safari Botswana

Paardrijden in de Okavango Delta Botswana

Midden in de Okavango Delta vind je het prachtige Macatoo. Het luxe bush kamp is de perfecte uitvalsbasis voor prachtige ritten door de delta. Het hoogtepunt is een overnachting in de 'boomhut', een plateau hoog tussen de bomen.
Zuid Rhodos trektocht Griekenland

Zwemmen met paard Griekenland

Verken het prachtige en zonnige Rhodos te paard! Op deze trektocht ga je zwemmen met je paard, galopperen op het strand en geniet je van heerlijke, traditionele maaltijden. Dit is de ideale vakantie voor wie op zoek is naar een relaxte ruiterreis.
Natural Horsemanship Australië

Ruiters met hond in Australië

De focus van deze ruitervakantie is het ontdekken van nieuwe manieren om met paarden om te gaan en te trainen. Het is een afwisselende paardrijvakantie waarbij je in overleg met de andere reizigers kiest tussen grondwerklessen, buitenritten en trainingen.
Atacama trektocht Chili

Ruiters op vakantie in de woestijn Chili

Een ruiterreis naar de plek waar de tijd stil heeft gestaan, het Wilde Westen van Zuid-Amerika. Je volgt de eeuwenoude Inca Trail die door de Spaanse veroveraars werd gebruikt. Maar dit is vooral een paardrijvakantie waar je buiten de begaande paden rijdt.
Petra naar Wadi Rum Jordanië

Paarden in de woestijn in Jordanië

Deze paardrijvakantie in Jordanië zul je niet snel vergeten. Je galoppeert door de woestijn en kampeert onder de sterren. Behalve zes dagen in het zadel heb je ook vier dagen zonder rijden, waarbij je de beroemde rotsstad Petra en de Wadi Rum bezoekt. Daarnaast breng je een bezoek aan de Dode Zee.
Strand en ontspanning Zuid-Afrika

Paarden en ruiters bij rivier in Zuid-Afrika

Een paardrijvakantie voor het hele gezin. Ook als je nog nooit gereden hebt kun je hier mee op strandrit. Behalve paardrijden zijn er ook genoeg andere dingen te doen in de omgeving, zoals met een boot de rivier op of lekker ontspannen op een verlaten strand. Een heerlijk ontspannen vakantie!
Ratekjokk Trektocht Zweden

IJslands paard in de bergen van Zweden

Ontdek het land van de rendierherders! Tijdens deze trektocht rijd je in de ruige natuur van het noorden van Zweden. Dit gebied werd oorspronkelijk alleen bewoond door de Sami bevolking. Zij hielden rendieren om in hun onderhoud te voorzien en woonden in tipi tenten.
Ranchvakantie Argentinië

Paardrijden in Zuid-Amerika

De ideale vakantie voor het hele gezin. Verblijf op een bijzondere estancia in Argentinië. Maak buitenritten in de bijzondere omgeving of ga vissen in de rivier. De Gaucho's vertellen je meer over hun bijzondere cultuur. Het bedrijf is helemaal off-grid en bijna volledig zelfvoorzienend.
Intensieve Trainingsweek Ierland

Tinker cross country springen

Dit is de perfecte paardrijvakantie voor ambitieuze ruiters. Tijdens je trainingsweek in Ierland maak je twee buitenritten in het prachtige landschap maar richt je je daarnaast vooral op de lessen. Je volgt zowel dressuur-, spring- als cross country lessen in kleine groepjes.
Expeditie Patagonië Argentinië

Paardrijden door een rivier in Argentinië

De beste manier om Patagonië te verkennen is te paard. Tijdens deze avontuurlijke trektocht verken je het 20.000 hectare grote gebied rond de estancia. Je kampeert op enkele van de meest afgelegen plekken in het 'Lake District' van Lanin nationaal park.
Cowboy Vakantie in de VS

Westernrijden op ranch in Amerika

Tijdens deze ranchvakantie kun je je cowboy dromen uit laten komen. Het is een 'working ranch' waar iedereen meehelpt met de klusjes, geen relaxvakantie dus, je leert het echte ranchleven kennen. Je leert barrel racen, lasso werpen, maakt buitenritten en slaapt een nachtje onder de sterren.
Woestijntrail Marokko

Paardrijden in de woestijn in Marokko

Tijdens deze trektocht maak je kennis met de levensstijl van de 'Tuaregs', de woestijnnomaden van Marokko. Je galoppeert door de woestijn op snelle arabieren en rijdt langs eeuwenoude kastelen en prachtige tuinen.
Pantanal te Paard Brazilië

Paarden op een ruitervakantie in Brazilië

De Pantanal is het grootste moeras en junglegebied ter wereld. Hier komen veel bijzondere dieren voor zoals de tapir, capibara en jaguar. Daarnaast leven er veel bijzondere vogels in het gebied. De ideale plek om te paard te verkennen!
Aravelli Trektocht India

Paard en ruiter bij tempel

Deze trektocht is de perfecte combinatie van rijden en cultuur. Je rijdt door de prachtige Aravalli bergen en ziet India van een compleet andere kant. Onderweg bezoek je Hindoeïstische tempels en eeuwenoude forten. Op Marwari paarden natuurlijk, met hun grappige, kromme oren!
Altai Expeditie Mongolië

Paard in de bergen Mongolië

Tijdens deze ruitervakantie verken je het gebied vlakbij de grens met China. Toeristen zul je hier nauwelijks tegenkomen. Dit gebied is erg slecht bereikbaar en wordt door de meeste reizigers overgeslagen. Je vindt er steile bergen, open steppe, prachtige meren en nergens zijn er omheiningen.
Paradijselijke stranden Mozambique

Paardrijden op het strand in Mozambique

Dit is een heerlijk ontspannen ruitervakantie waar je op en top wordt verzorgd. Galoppeer over uitgestrekte stranden met prachtige uitzichten en ga zwemmen met je paard in de oceaan.
Horse Drive Idaho VS

Kudde paarden in de VS

De wereldberoemde 'horse drive' is het ultieme western avontuur. Samen met je paard en de andere gasten drijf je een kudde van 40 paarden over ruig terrein. Je rijdt een week lang zo'n 30 km per dag, in een flink tempo. Het is de ruitervakantie voor wie op zoek is naar het echte Wilde Westen!
Luxor en de Rode Zee Egypte

Vakantie met paarden Egypte

Deze reis combineert het beste van Egypte: geschiedenis en cultuur maar ook strand en ontspanning. Je bezoekt de tempels en tombes in Luxor, rijdt in de woestijn en gaat zwemmen met dolfijnen in de Rode Zee.
Klassieke Dressuur Portugal

Klassieke dressuur met Lusitano in Portugal

Een prachtig verzamelde piaffe of een galoppirouette, tijdens je ruitervakantie leer je deze oefeningen rijden op goed getrainde Lusitano's. Onder leiding van één van de beste ruiters van Portugal train je klassieke dressuur of Working Equitation.
Kastelen van de Loire Frankrijk

Paardrijden bij een kasteel in Frankrijk

Ga terug in de tijd naar de middeleeuwen en de Renaissance tijdens deze ruitervakantie. De Loirestreek staat bekend om haar kastelen, er zijn er meer dan 140. Ieder kasteel heeft zijn eigen charme en verhaal. En hoe kun je deze streek beter verkennen dan te paard?
Beginnersweek op IJslanders Denemarken

Groep ruiters met IJslanders in Denemarken

Dit is de perfecte ruitervakantie voor mensen die net kennismaken met het paardrijden maar niet alleen in de bak willen rijden. Je maakt buitenritten en zelfs een strandrit. Ook een leuke vakantie voor gezinnen!
Zagoria Trektocht Albanië

Goedkope paardrijvakantie in de bergen van Albanië

Albanië heeft een rijke geschiedenis, tijdens deze trektocht rijd je langs Romeinse ruïnes, middeleeuwse dorpjes en byzantijnse kloosters. Je maakt kennis met de lokale tradities en verblijft bij lokale families.
Woestijntrail Namibië

Paarden in de woestijn bij zonsondergang

Dit is de ultieme ruitervakantie: een rit van 300 km door de oudste woestijn ter wereld. Een perfecte reis voor endurance liefhebbers, je rijdt zo'n 50 km per dag in een hoog tempo. Deze avontuurlijke rit is een must-do voor ervaren ruiters!
Familievakantie in Ierland

Kinderen met paarden in Ierland

Gezellig een weekje rijden met de hele familie? Dat kan in het westen van Ierland. Zowel ouders als kinderen kunnen ritten maken door het prachtige landschap van Ierland. Je kunt ook spring of cross lessen volgen of meer leren of Natural Horsemanship.
Hoogtepunten van Noord IJsland

Vakantie met paarden op IJsland

Deze paardrijvakantie brengt je naar de hoogtepunten van het ruige noorden. Het gebied wordt door veel toeristen overgeslagen maar heeft veel te bieden, van groene valleien tot lavavelden. Verkozen tot één van de tien beste ruiterreizen in de wereld, het is een onvergetelijke ervaring!
Ritten en excursies Botswana

Beginners op een safari te paard in Afrika

Een safari voor minder ervaren ruiters! Omdat er in dit gebied geen roofdieren voorkomen, kun je ook als beginnende ruiter een safari te paard maken. Wat je hier wel tegen kunt komen zijn giraffes, zebra’s, antilopes en veel ander wild. Daarnaast zijn er veel bijzondere vogelsoorten te vinden.

Share your Results:

Lees meer over onze reizen!

Je droomreis gevonden? Of ben je toch op zoek naar een andere paardrijvakantie?

Bekijk alle bestemmingen
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.