fbpx

Droom je van een vakantie met paarden? Wil je een trektocht maken door de bergen, de Big 5 zien vanaf je paard of over het strand galopperen maar is er niemand die mee wil? We vertellen je graag waarom het zo leuk is om alleen op reis te gaan!

Alleen op vakantie met paarden
In galop door de woestijn in Egypte

1. Veel mensen boeken alleen

Wist je dat meer dan de helft van onze reizigers alleen reist? Je bent dus zeker niet de enige solo reiziger in de groep. Soms wil je partner niet mee of kunnen je vriendinnen geen vrij krijgen. In plaats van je droomreis uit te stellen boek je die reis gewoon! Je krijgt er zeker geen spijt van.

2. Je bent niet lang alleen

Het leukste aan een paardrijvakantie is dat je in ieder geval één ding gemeen hebt met je medereizigers: liefde voor paarden! Eigenlijk zijn onze paardrijvakanties net ponykampen voor volwassenen. Er wordt urenlang gekletst over favoriete paarden, reiservaringen en andere interesses. Wij komen altijd leuke mensen tegen op onze reizen!

3. Deel een kamer, of niet!

Op al onze reizen kun je een kamer (of tent) delen met een medereiziger. Een kamer delen is een goede manier om je medereizigers te leren kennen. Wie weet wordt je goede vrienden met je kamergenoot en gaan jullie volgende keer samen op reis! Wil je liever een eigen kamer? Dat kan meestal ook! Vraag ons naar de mogelijkheden voor een eigen kamer op je vakantie te paard.

4. Gezelligheid en tijd voor jezelf

Op een paardrijvakantie hoef je je niet te vervelen! Het programma is gevuld met prachtige buitenritten of paardrijlessen. Op sommige vakanties met paarden ga je daarnaast bezienswaardigheden in de buurt bezoeken, zoals een tempel of natuurreservaat. In je vrije tijd kun je zelf kiezen wat je doet: geniet van de rust met een boek of maak een mooie wandeling. Je hoeft met niemand rekening te houden en kunt heerlijk ontspannen!

5. Alles is geregeld

Je hoeft niet bang te zijn dat je verdwaalt op het vliegveld in het buitenland of geen taxi kunt vinden: alles is voor je geregeld. Zodra je uit het vliegtuig stapt wordt je opgewacht voor de transfer en naar het hotel of de stallen gebracht. Tijdens de ruiterreis of trektocht te paard volg je een programma van buitenritten en excursies en na je vakantie wordt je weer naar het vliegveld gebracht. Jij hoeft alleen nog maar te genieten van je paardrijvakantie!

Wat is jouw droomreis?

Er zijn veel verschillende paardrijvakanties, kijk snel welke het beste bij jou past!

Ontdek onze bestemmingen
Centaur Trails
Menu
KD: In '09, after many years involving looking, expecting, lusting and replica watches also drooling, I chose to help remedy personally to a enjoy My partner and i deemed my personal grail : the actual blancpain fifty fathoms duplicate evaluate.